434680 434680 434680 434680 434680
BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Orvis Pro Wading Boot är den mest innovativa och avancerade vadarstöveln som Orvis någonsin har utvecklat! Ny materialanvändning och helt nya byggtekniker kombineras här med egenskaperna hos Orvis storsäljare, Ultralight Wading Boots. Resultatet är en robust vadarsko som inte bara ger det bästa greppet, utan också är väldigt bekväm och lätt.

 

  • Först i branschen att lansera Michelin Outdoor Extreme yttersula för "bäst i klassen" grepp med gummisula
  • 12 strategiskt placerade platser att eftermontera dubbar/spikar
  • Phylon-mellansula med hög densitet ger optimalt förhållande mellan komfort och vikt med minimalt slitage över tiden
  • 3D-gjuten OrthoLite X25 innersula för ultimat stöd och komfort
  • branschens första PU-gjutna konstruktion eliminerar sömmar i områden med mycket slitage och förbättrar hållbarheten drastiskt
  • Snabbtorkande ovandel i Clarino mikrofiber för maximal styrka i förhållande till vikt
  • Slitstarkt och gummiskydd för tå och häl
  • Stor hempe bvak för att enkelt ta på och av skorna
  • Snören med hög densitet för längre hållbarhet


Det unika med sulan är att Orvis har utvecklat den i samarbete med Michelin™s experter inom däckteknik! Sulan ger hela 159 % bättre grepp än på en vanlig vadarsko. Mönstret är en exklusiv Orvis-design, även den utvecklad i samarbete med Michelin. Den ger dig bra kontakt med ytan samtidigt som den är designad för att förhindra att lera och smuts fastnar i utrymmena.

 

I mitten av sulorna har en speciell ESS-platta satts in, denna förstärkning är perfekt att använda med Orvis Posigrip-dubbar. PRO Wading Boot är också något högre än Ultralight-modellen, detta ger extra stöd åt anklarna. Dessutom är skons klackar designade för att ge optimal stötdämpning.

 

Insidan är sulan byggd för att ge dig stöd och stabilitet. Närmast foten ligger ett lager av 3D-formad Ortholite®, som ger en mjuk men stabil innersula som inte trycks ihop, även om du skulle ha skorna på dig varje dag i två veckor i sträck! Vadderad med EVA-skum för stöd, stabilitet och komfort. Dessutom tillverkad i mycket slitstarka material som tål en stöt, samtidigt som de torkar snabbt efter användning.

 

Vadarskorna är perfekta för den som fiskar mycket, och den som går mycket ute i terrängen
komma till de bästa fiskeplatserna.

 

Storlekar


39/40 - 7
40 - 8
41 - 9
42 - 10
43 - 11
44 - 12
45 - 13
46-14

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
434680