390685 390685 390685

Orvis Bug Out Bag

Praktisk ryggsäck med mycket utrymme

Varunummer: 232012
2 699:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Orvis Bug Out-ryggsäcken är den ultimata fiskeryggan! Den är tillverkad med hög kvalitet och smarta lösningar, och har tillräckligt med plats för allt du behöver på din fiskeresa.

 

Ryggsäcken är designad med fisket i åtanke men fungerar också utmärkt som en vanlig ryggsäck när du behöver en tålig och mångsidig lösning med gott om förvaringsmöjligheter.

I Bug Out-ryggsäcken har du snabb och enkel åtkomst till ditt favoritutrustning genom topp-, sida- och frontfickor.

 

Den innehåller interna fickor med dragkedja och flera mindre fickor (med avtagbara avdelare) för att ge dig många förvaringsalternativ och hjälpa dig att hålla ordning på din utrustning. Det finns även en intern fästpunkt för Orvis vattentäta påse (påsen ingår ej). Ryggsäcken har även en fästanordning för håv på baksidan, samt möjlighet att fästa fiskespön eller vattenflaskor på utsidan. Skulderremmarna är utrustade med flera fästen för mindre verktyg och utrustning.

 

Den stora vadderade frontfickan har gott om plats för ett vattensystem eller till och med en liten bärbar dator, och den har även en separat ficka för mobiltelefon eller solglasögon. Ryggsäcken kan användas tillsammans med Orvis Chest Pack eller Orvis Chest Hip/Pack.

 

 

  • Volym: 25L
  • Vikt: 1 kg
  • Storlek: ca 29 x 53 x 20 cm
Recensioner
Frågor & svar
Support
390685