296625

Orvis Ultralight Wading Jacket 2XL

Orange/Ash - Ultralätt jacka

Varunummer: 200937
3 999:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

En minimalistisk jacka som ingår i Orvis nya Ultralight Wading System. Ger ett utmärkt skydd mot regn och blåst samtidigt som den kan rymmas i en liten ryggsäck.

 

De flesta vadarjackor är tunga och bulkiga, men Orvis nya grepp för att skydda mot dåligt väder ger bättre komfort, lägre vikt och en större frihetskänsla. I kombination med de andra komponenterna i Orvis nya Ultralight Wading System skapas ett utmärkt skydd mot yttervärlden utan att addera onödig vikt eller volym.



Trelagers skaljacka med 2-vägs stretch, 20 000mm vattenpelare och 30 000g/M2/24 h andningsförmåga. Heltejpade sömmar som ökar jackans livslängd. Huva som kan justeras i tre riktningar med laminerad skärm. Integrerade muddar av ”Dolphin skin” stoppar vatten från att rinna längs armarna. Gummerade fästen för verktyg eliminerar risken för skador på tyget. YKK AquaGuard® vattentäta blixtlås. Två förvaringsfickor på bröstet och sidfickor med mesh ger extra förvaringsutrymme vid behov, samt en innerficka. D.W.R. ytbehandling som är vattenavvisande. 100% nylon med PU laminering.

Recensioner
Frågor & svar
Support
296625