412096 412096 412096 412096 412096 412096

Non-Stop Dogwear Line Harness 5.0 1

En ergonomisk och mångsidig halvsele

Varunummer: 239108
429:-Kampanjpris
649:-Ordinarie pris
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Det är ingen slump att Line-selen har varit en av våra mest sålda hundselar genom åren.

 

 

Även om selen är utvecklad för aktiviteter som promenader och spår kan den även användas för canicross, koppelcykling och koppelåkning med hundar som inte drar så hårt.

 

Line sele 5.0 är en mycket mångsidig hundsele, då den har flera punkter där man kan fästa kopplet. Utöver den vanliga fästpunkten på ryggen finns en fästpunkt för spårlinan under bröstet. Detta gör att din hund kan röra sig fritt utan att trampa i kopplet. Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt framtill, som erbjuder skonsam antidragkontroll.

 

Line sele 5.0 är en uppgraderad version av vår ursprungliga halvsele, med en optimerad passform för din hund. Den Y-formade halsen ger utrymme för fria axelrörelser och luftvägar.

 

Line sele 5.0 är justerbar runt bröstet. När du har justerat selen är det lätt att ta av och på den genom att öppna de stadiga Duraflex®-spännena på varje sida. Trä änden av remmen tillbaka genom sliplocket för att låsa remmen i önskat läge.

 

 

De reflekterande 3M™-detaljerna gör din hund synlig från flera vinklar. Alla sömmar och kanter på insidan av selen är sydda så att den släta sidan är vänd mot din hunds kropp. Fodret på insidan täcker hårda kanter för att förhindra skav. Våra selar är gjorda av slitstark, tätt vävd nylon, med en kärna av skum med slutna celler som hindrar vatten från att tränga in. Line sele 5.0 är förstärkt med Hypalon i utsatta områden.

 


  
Recensioner
Frågor & svar
Support
412096