390679 390679

Orvis Guide Sling Pack

Extra stor modell av Sling Pack

Varunummer: 232010
1 999:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

En rymlig Sling Pack som ger dig möjlighet att ta med dig ett brett urval av utrustning och tillbehör på din flugfiskeresa. Det är en uppgraderad version av Orvis populära Guide Sling Pack och har fortfarande fokus på kvalitet i varje detalj.

 

Den är konstruerad för att hänga på din vänstra sida, vilket gör att den inte stör din kastarm (för högerhänta). Den har justerbara remmar för att passa din kropp perfekt. Huvudfacket är rymligt och rymmer mycket utrustning. Här kan du enkelt förvara lätt regnkläder, termos, matlåda, stora flugaskar och allt annat tillbehör du behöver för en dag vid floden. Insidan har även en säkerhetsficka med dragkedja och flera mindre stretchfickor i nät, vilket hjälper dig att hålla ordning på din utrustning.

 

Det finns en intern fästpunkt för Orvis vattentäta påse (påsen ingår ej). Den yttre fickan har också en dragkedja och smarta fästen för mindre verktyg. På baksidan finns en D-ring för att fästa din håv. En av de smarta funktionerna på Sling Pack är en "tippetstation" som hänger på utsidan av väskan. Den ger dig enkel och snabb åtkomst till dina spolar. Under väskan finns även plats för en vattenflaska.

 

 

  • Volym: 18 l.
  • Vikt: 800 gram.
  • Mått: ca 47 x 32 x 19 cm.
Recensioner
Frågor & svar
Support
390679