441189 441189 441189 441189 441189

GP CWP15 Discovery arbeids/Camping Lykt

1200 Lumen

Varunummer: 248769
699:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

GP CWP15 Discovery Arbetslampa 1200LM

Flexibel arbetslampa som med sin lilla storlek och kraftfulla ljus har oändliga användningsområden. De flesta monteringsmöjligheter och med justerbar ljusriktning. Tre ljuslägen på upp till 1200 lumen och med strömindikator.


Med magnetfötter och skruvfäste
Vattentät och med robust gummikåpa
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri
Laddas med USB-C, kabel medföljer

Arbetslampan GP Discovery Work CWP15 är lampan som gör att du aldrig behöver oroa dig för dålig belysning igen. Oavsett om du trivs bäst i vildmarken eller hemma i garaget kommer GP Discovery Work CWP15 att vara din bästa vän. Med sin lilla storlek, men kraftfulla ljus, skapas oändliga användningsområden.
Denna multifunktionella arbetslampa är designad för att fungera oavsett förhållanden. Med flera monteringsmöjligheter och tre olika ljusstyrkor lyser den enkelt upp både små och stora ytor. Den är mycket vattentålig (IPX7 klassad) och har en robust design som skyddar lampan mot hårda stötar och fall på upp till 1,5 meter. För att klara långa arbetspass och krävande äventyr är arbetslampan utrustad med ett kraftfullt inbyggt uppladdningsbart batteri med en batteritid på upp till 17,5 timmar.


Liten och kraftfull
Arbetslampan GP Discovery Work CWP15 är förvånansvärt liten i storleken, 156 x 115 x 35 mm. Trots detta har den ett kraftfullt ljus som kan växlas mellan i 3 ljuslägen: 1200/700/250 lumen. Det gör att den effektivt kan belysa både små rum och stora ytor med en räckvidd på upp till 45 meter. Arbetslampan passar lika bra för både vardagsprojekt och för professionellt bruk, detta är din framtida favorit oavsett om du behöver ljus i garaget, till heminredningsprojektet eller ute i tältet.


Extra robust design
Gummiskyddet skyddar lampan och tål stötar och fall på upp till 1,5 meter. För att arbetslampan ska klara de tuffaste förhållandena är den IPX7-klassad, vilket innebär att den är vattentät och att konstruktionen är dammtät.


Oändliga användningsområden
De många monteringsmöjligheterna gör lampan extra flexibel och lätt att anpassa efter dina specifika behov. Med hjälp av ramen kan lampan enkelt hängas upp i ett tält eller i ett träd. Ramen är justerbar och gör att du kan fästa lampan i vilken vinkel du vill för att få ljuset precis där du behöver det. De magnetiska fästena på ramen är starka och gör att du snabbt kan fästa arbetslampan på alla typer av metallytor, till exempel på din bil eller på balkar. GP Disocvery Work CWP15 är även utrustad med ett skruvfäste i botten av lampan för att fästa på stativ. Den greppvänliga gummiytan och den stora knappen för att justera ljusläget gör att du enkelt kan hantera arbetslampan även med handskar på.


Debiteras alltid
arbetslampan är utrustad med ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri (5100 mAh) med en batteritid på upp till 17,5 timmar. GP Discovery Work CWP15 har en strömindikator så att du vet när du behöver ladda lampan. Den laddas via USB-C (kabel ingår) och kan köras i lägsta ljusläge under laddning, vilket ger dig oändlig batteritid. Antingen trådlöst i kombination med en powerbank eller direkt ansluten till ett uttag.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
441189