408258 408258 408258 408258

GP Design Jakttilbehør-sett AK02

Våpenfeste, Fjernbryter, Lommelykt

Varunummer: 237847
1 592:-Kampanjpris
1 895:-Ordinarie pris
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Var redo för vad som helst med PSR52 taktiska ficklampa i kombination med ett universellt vapenfäste och en fjärrkontroll.


Tryckplatta med tyst funktion är perfekt för pressade situationer, och ger dig full kontroll utan att behöva släppa geväret.


GP Design PSR2, Universal Vapenfäste AGM01 & Remote Switch ARS02
Tryckplatta med tyst funktion
Uppladdningsbar ficklampa
Bärbart hårt fodral för att skydda din utrustning


Ta din noggrannhet till nästa nivå.
Den ultimata taktiska lösningen Ett lätt, hårt fodral med en GPDesign PSR52 taktisk ficklampa, universellt vapenfäste och fjärrbrytare. Det universella vapenfästet gör det möjligt att säkerställa att ficklampan stannar på plats på geväret eller hagelgeväret utan att störa vapnets balans. Fjärrkontrollen fästs enkelt där du vill ha den med en 3M kardborrband. Designad för taktiska situationer och jakt. Tryckplattan med tyst funktion är perfekt för de stunder då du inte vill ge dig ut. Med snabb åtkomst till på/av och kortvarigt på-läge. Byggd för att tåla utomhusbruk, med en IPX7 vattentät klassificering och en anodiserad aluminium gavel som säkerställer hållbarhet, tillförlitlighet och robusthet.

Universal vapenfäste

Fästdiameter: 25-30 mm
Vikt: ca. 76 g
Kompatibel med: GPDesign ficklampor PSR51, PSR52, PR57, PR52, P53 & P55
Montering: Stjärnformad mutterskruv


Fjärrkontroll ficklampa

Vikt: ca. 42g
Kompatibel med: GPDesign ficklampa PSR52
Sladdlängd:
35 cm i spiral.
50 cm förlängd.
3M kardborrband för att fästa tryckplattan på geväret
IPX7 ändstycke i aluminium med typ 2 anodisering

Utöka din vision
Detta taktiska kraftpaket på 1050 lumen ger effektiv assistans till polisen, räddningstjänsten eller andra krävande utomhusområden. Lyktan kan användas med fyra olika strömkällor: ett uppladdningsbart 18650 Li-ion-batteri eller 3 x AAA NiMH-batterier håller nere kostnaderna med den medföljande laddaren, alternativt 2 x vanlig CR123A för bättre prestanda vid låga temperaturer ner till -40 °C , eller, som ett sista alternativ, 3 x AAA alkaliska engångsbatterier. Pollux levererar upp till 65 timmars ljus och kan manövreras med en hand. Ljusstrålen kan justeras efter omgivningen och med en räckvidd på 210 meter är du aldrig i mörkret när det verkligen gäller, även under de tuffaste väderförhållandena.

Reaktionstiden är avgörande i krävande situationer och den dubbla enhandsomkopplaren i änden möjliggör därför snabb på-släckning eller blinkande ljus. Fyra ljusinställningar med minnesfunktion, med strobeläge för att förvirra potentiella angripare och SOS att ringa på hjälp. Lyktan är byggd för att klara de tuffaste förhållanden, den är vattentät (IPX8) och har ett robust hölje som är stötsäkert upp till 1,5 m. Säkerheten är av största vikt, därför har Pollux inbyggt skydd mot överurladdning, samt ett avstängningsläge för att skydda mot oavsiktlig tömning av batteriet. Kraftfull nog att lysa upp okänd terräng och kompakt nog att bära runt, Pollux är en oumbärlig ficklampa som du aldrig kommer att klara dig utan.

Recensioner
Frågor & svar
Support
408258