451214 451214 451214

Abu Cardinal Trolling 20LC

Trollingsnelle med lineteller i fot

Varunummer: 252096
799:-
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Abu Garcia Cardinal A20 Line Counter är en radräknarmultiplikatorrulle och en fantastisk trollingrulle på ingångsnivå. Levereras utrustad med 2 förkromade kullager för hållbarhet och ett precisionskonstruerat mässingsväxelsystem för långvarig prestanda.

 

  • Utrustad med linjeräknare (fötter)
  • 2 kullager
  • Aluminiumhandtag med enkel kraftöverföring
  • Med knarr som kan slås på och av

 

 


Cardinal A20 LC är designad för att vara en enkel men effektiv arbetshäst på en rulle. Den mekaniska linräknaren mäter i fot och är designad för att säkerställa att du har full kontroll över ditt trollingdjup.

 

Abu Garcia Cardinal Trolling 20LC är en prisvärd trollingrulle med räknare och vevfunktion. En snygg och diskret rulle som fungerar bra för till exempel trolling och isfiske!

 

Cardinal A20 LC är utrustad med ett kraftfullt handtag i rostfritt stål som ger extra vevkraft och effektiv linjekontroll. Level Wind-funktionen kommer att växla fram och tillbaka för att jämna ut linan och hålla den jämn hela tiden. Abu Garcia Cardinal A20 Line Counter-rullen har en finish i en fantastisk färgkombination i matt svart och krom och ger bra valuta för pengarna.

 

Denna multiplikatorrulle är idealisk för trolling och isfiske. Rullen har en räknare så att du enkelt kan se hur djupt du fiskar. Detta gör det också lättare att fiska tillbaka till samma djup när man väl hittat ett fiskstim för att fånga mer.

 

Spolen har även en ljudfunktion som går att slå på och av så att du även hör när du har napp. Det stora överdimensionerade handtaget gör att du kan använda bra kraft när du rullar in fisk.

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
451214