273401 273401 273401

MSR Coffee Press Kit Reactor 1,7L

Briljanta kaffetillbehör

Varunummer: 193379
453:-Kampanjpris
539:-Ordinarie pris
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Med MSR Coffee Press Kit går det snabbt och enkelt att göra gourmetkaffe långt från asfaltsdjungelns kaféer och trottoarrestauranger. Ett genialt och lätt tillbehör till ditt MSR Reactor stormkök som sätter pricken över i:et för äkta kaffelyx på resan.

 

 

Reactor Coffee Press finns för både MSR Reactor 1,0 l och 1,7 l vattenkokare och gör morgnarna perfekta när du är ute och reser. Skapa din egen lyxiga morgon.

 

Varje set innehåller ett lock och en sil, samt stången som förbinder de båda delarna. Den övre delen är utrustad med en liten ergonomisk röd knapp på toppen som du trycker ner när du pressar kaffet.

 

Den kraftiga silskivan i rostfritt stål i botten går inte sönder, och en flexibel omslutande packning säkerställer en så ren bryggning som möjligt.

 

Naturligtvis kan allt tas isär snabbt och enkelt och packas platt för enkel packning, vilket gör den till den ultimata kaffepressen för resor utomhus. Delarna kan också packas ihop med brännaren och pannan för att skapa ett så kompakt stormkök som möjligt.

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
273401