273365 273365 273365 273365 273365

MSR Reactor 1,0L Stove System

Högeffektiv brännare

Varunummer: 193367
4 749:-
Obekräftad 2024-05-02
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

MSR Reactor Stove System är inte bara det snabbaste och mest bränsleeffektiva gaskök som någonsin tillverkats, det är också det enda som levererar höga prestanda i både kyla och vind som du upplever i den verkliga världen när du är ute och reser. En mycket effektiv brännare.

 

  • Integrerat system: Toppmodern gasbrännare och högeffektiva pannor kombinerade i ett kompakt och lättanvänt vandringskök.
  • Oöverträffad tillagningstid: Överglänser konkurrenterna i labbtester - kokar 0,5 liter vatten på bara 1,5 minuter - med en ännu större fördel i den verkliga världen.
  • Oöverträffat vindskydd: Värmeväxlaren omsluter helt det strålande brännarhuvudet och eliminerar praktiskt taget vindens effekter för att bibehålla enastående koktider och spara bränsle.
  • Maximal effektivitet: Den patentsökta strålningsbrännaren, värmeväxlaren och den interna tryckregulatorn ger klassledande, bränslesnål effektivitet under alla förhållanden.
  • Kompakt: Alla system är fristående och passar till köket och bränslet i pannan (1,0 l reaktorsystem passar optimalt med våra nya 4 oz. behållare med mindre diameter, säljs separat)


Även om det kan låta som en massa skryt så visar testresultaten exakt vad det innebär för dig ute på vägarna. Enkelt uttryckt förbränner du mindre bränsle, transporterar mindre bränsle och rör dig därmed snabbare än med någon annan gasbrännare. Och med MSR:s beprövade kvalitet och hållbarhet kan du vara säker på att prestandan levereras när du behöver den som mest.

 

Den har förmågan att bibehålla effekten även när temperaturen och gasnivån sjunker. Reactor har en unik värmejustering och vindskydd för att klara blåsiga förhållanden och en inbyggd regulator som utjämnar trycket i gasbehållaren - detta säkerställer samma höga effekt under hela behållarens livslängd.

 

Reactor är också extremt energieffektiv eftersom den utnyttjar både den heta gasen och den stora ytan som värms upp under pannan.

 

Kompletta reaktorugnssystem finns nu i tre storlekar

 

  • 1,0 liters system: För resor med 1-2 personer, eller var som helst där vikt och utrymme är en bristvara.
  • 1,7 liters system: Mångsidig prestanda med kapacitet att koka vatten och smälta snö snabbt för två eller fler.
  • 2,5 liters system: Kokar tillräckligt för fem frystorkade måltider på en gång, eller förvandlar det till ett snösmältande expeditionskraftverk för 2-3 personer.

 

Alla system inkluderar: Reactor-panna och brännare, BPA-fritt lock med sil, PackTowl-pannskydd samt vikbart och låsbart handtag.

 

För bästa resultat med bränslekapslar rekommenderas alltid MSR® IsoPro gasbehållare.

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
273365