455087 455087 455087

Gäddbibeln

Bok av predatorfiskeren Tobias Fränstam

Varunummer: 253387
338:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivning

Gäddbibeln, av Tobias Fränstam och Johan Tell, är en mycket spännande bok på 300 sidor fylld till bredden med berättelser, fördjupad kunskap, unika bilder, illustrationer och recept. Här hittar du allt du behöver veta för att plötsligt få det att fungera. Perfekt för predatorfiskare!

 

Plötsligt! Ett par försiktiga ryck i reven innan ett våldsamt hugg som får hela spöt att böja sig och rullen att rusa. Har gammelgäddan äntligen huggit?

 

I regn och storm vid yttersta havsbandet, till solsken och stiltje i små båtar längs en vassrugg så står dom där. Entusiaster i alla åldrar. Kast efter kast i timmar under tystnad med förhoppning om att få fånga Esox Lucius, kungen under ytan. Gäddan gäckar.

 

Gäddbibeln är den första heltäckande boken sedan 70-talet om gäddan. En komplett lots för varje sportfiskare. Oavsett om du är nybörjare eller veteran.

 

Här tar fiskeribiologen - och en av Sveriges största sportfiskeprofiler - Tobias Fränstam med oss på en fantastisk resa under ytan i jakten på svar. Flock eller revir. Djupt eller grunt. Klart eller grumligt. Gäddans sinnen. Insjö eller kustmiljö.

 

Här återfinns gamla såsom nya fiskemetoder och redskap. Även omgivningsfaktorer som väder, vattenstånd, månfas, bananer i båten och gäddans fiender behandlas.

 

I den här spännande boken på 300 sidor, fylld av historier, djup kunskap, unika bilder, illustrationer och recept hittar du allt du behöver för att få det att plötsligt hända.

 

 

Detaljert fakta

Författare: Tobias Fränstam  och Johan Tell

Design: Mikael Engblom

Förlag: Bokförlaget Max Ström

Språk: Svensk

Utgiven: Oktober 2022

ISBN13:  9789171265722

Sidor: 302

Format: Inbunden

Vikt: 1115 gram

Storlek: 178 x 248 x 35 mm

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tilbehør
Alternativer
Support
455087