112833

Marc Petitjean Swiss Vise Master

För den mångsidiga flugbindare

Varunummer: 129378
7 499:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Detta är ett mycket aktuellt spö för krävande och mångsidiga flugbindare. Tillverkad i stål av högsta kvalitet, och med extrem noggrannhet.

 

Käften håller alla krokar i ett stadigt grepp, oavsett om mikroflugor i storlek 32 eller saltvattenflugor i storlek 9/0 knyts! Snabb och säker kamlås (spak) låsning av käken. "True Rotary" funktion, vilket innebär att flugan alltid är i centrum när krokhuvudet vrids.

 

Motståndsreglering av rotationsfunktionen. Huvudet och mittskaftet kan även vinklas och låsas i olika vinklar, se bilderna. Swiss-vice levereras med en dubbel materialklämma och rörgylfhållare med tre olika nålar: 1mm, 1,5mm och 2mm. Har fyra punkter för montering av tilläggsutrustning som t ex vilar för trådhållare, profilplatta och papperskorg. Mastermodellen har en genialisk fot/piedestal-lösning.

 

Med enkla grepp kan du välja om foten ska fungera som en bordsklämma med kapacitet att ta bordsskivor upp till 10 cm tjocka, eller om du vill ha den som en fristående piedestalpinne. Master väger endast 623 gram och passar därför lika bra att ta med på resor som på bindningsbordet hemma.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
112833