329690 329690

Magic Vac Flaskkorkar á 2st

Varunummer: 211836
95:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Magic Vac Bottle Cap är smarta flaskkorkar för att vakuumförsluta olika flaskor som öppnade vinflaskor och oljeflaskor med mera.

 

Vakuumkorkar är perfekta för att förlänga hållbarheten för drycker som oxiderar på grund av syre. Till exempel, vissa viner oxiderar snabbt när du har druckit ett eller två glas från flaskan och den är öppen.

Att suga ut så mycket syre som möjligt från flaskan kommer att hjälpa till att förlänga hållbarheten. Detsamma gäller för flaskor som innehåller olja. Syre kan få oljan att härskna över tid, och genom att ta bort så mycket syre som möjligt kommer oljan att behålla sin kvalitet längre.

 

Dessa korkar passar för de flesta flytande drycker som påverkas av syre. Det är också viktigt att förvara flaskorna mörkt och svalt för att få optimala resultat.

 

Obs! De kan inte användas för drycker med kolsyra och rekommenderas för glasflaskor. Mjuka plastflaskor kommer att kollapsa, och innehållet kommer att sugas ut.

 

Passar till

Alla Magic Vac vakuummaskiner som har anslutning för extern slang (som även används för vakuumburkar).

 

 

OBS! Denna vakuumslang är antingen lagrad under själva din Magic Vac-maskin eller i locket på maskinen (beroende på modell). Vakuumslangen kan också köpas separat om du behöver fler (köps separat).

 

Innehåller

2 x vakuumkorkar

Recensioner
Frågor & svar
Support
329690