127928 127928 127928 127928 127928

LTS Ephemera 9' #4

4-delat (Extra topp medföljer)

Varunummer: 144378
4 000:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

När man kallar ett flugspö för Ephemera så är det ett åtagande! Bjørnar Skjevdal och Trond Syrstad har gjort två spön i klass 4 och 5 precis så som Bjørnar vill att hans öringspön ska vara. Han var därför inte i tvivel om vad han skulle kalla spöna när de var färdiga - "Ephemera" efter vår vackraste dagslända.

 

Spöna är baserade på den gamla X1 paclite-serien. De är dock utrustade med en djupare bottensektion och en mer distinkt topp. Tack vare bottensektionen är spöna lätta att svinga på nära håll för finliret. Toppen gör att du kan snabba upp linan när du behöver göra längre kast. Förutom att vara ett allround overheadspö är de utmärkta för underhandskast, snakeroll och andra kast som kräver omväxling. Det här är spöt som presenterar flugan där den ska vara, krokar fisken och driver den mjukt mot håven även med den tunnaste tafsen.

 

Spöna är fyrdelade och utrustade med en svart X1-rullefäste, halfwellshandtag och snake guides framför en av de keramiska styrningarna. Klingan är mörkbrun i färgen. Logotypen och ringarna är diskret guldfärgade. Varje spödel är märkt med längd och linklass. Spöet levereras med en extra toppdel!

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
127928