432286

Lorpio Attractor Magnetic 200g Roach

Aromatiskt lockmedel

Varunummer: 245812
59:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Lorpio Attractor Magnetic 200 g. Aromatisk mörtdoftande atttraktor som tillsätts i basfodret och ger en extra doft/smakeffekt.

 

Lorpio har 30 års erfarenhet av produktion av basfoder och aromer och är en av de största tillverkarna i Polen. Det som skiljer Lorpio-produkter från andra tillverkare är långvarig praxis, lång erfarenhet av att skapa, implementera och producera egna recept.

 

Komponenter av högsta kvalitet importeras från många länder runt om i världen. Kvalitet är målet och passionen som gör att Loripo kan erbjuda produkter på en nivå som inte kan uppnås av sina konkurrenter.

 

Alla produkter från Lorpio består uteslutande av naturliga komponenter och är en komplex blandning av majs, majsmjöl, bröd, konfektyrprodukter och smak- och luktförstärkare, förutom andra speciella ingredienser och bioaktivatorer som uppmuntrar till ökat matintag och ämnesomsättning. Fukta blandningen till önskad konsistens, forma en boll eller ett träd i händerna och släng ut det i området du tänker fiska i. Fyll på med foder längs vägen, gärna om fisken duttas av.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
432286