333436 333436 333436 333436 333436 333436 333436 333436

Light My Fire Spork hazyblue

Skje, kniv og gaffel på en gang

Varunummer: 213063
39:-
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Light My Fire Spork Original Bio är det enda picknickbestick du någonsin kommer att behöva - ta farväl av engångsplast nu!

  • Lätt att rengöra
  • Lätt i vikt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • BPA-fri
  • Tillverkad i Sverige
  • Tillverkad av biobaserat plastmaterial


Light My Fires egen Spork är originalet: en kombinerad sked, gaffel och kniv - allt i ett. Med en sked i ena änden och en gaffel med tandad knivkant i den andra är det ett mångsidigt, återanvändbart och kompakt tillskott till lunchlådan, picknickkorgen, väskan eller ryggsäcken.

Det här är ett fantastiskt alternativ till engångsprodukter av dålig kvalitet som gör stor skada på miljön när de inte återvinns på rätt sätt. Light My Fire Spork kan användas i stekpannor och grytor med non-stick-beläggning, är tillverkad av 100 % BPA-fri, biobaserad plast och tål maskindisk.

Sporken finns i en mängd vackra färger. Så ät en snabb lunch i stan eller en middag under bar himmel - ta med en bit av civilisationen till vildmarken, eller en bit av vildmarken till civilisationen.

Materialets egenskaper
Tillverkad av GMO-fri, majsbaserad bioplast.


Biobaserad plast

Biobaserade plaster har en unik fördel jämfört med konventionella, oljebaserade plaster: De är helt eller delvis tillverkade av växter eller andra biologiskt framställda råvaror. Biologiskt nedbrytbara plaster kan också vara helt eller delvis tillverkade av växter eller andra biologiskt producerade råvaror, men de kan också innehålla fossila material. Fördelen med de biologiskt nedbrytbara plasterna är deras förmåga att brytas ned under vissa speciella omständigheter, t.ex. i en kompost. I de flesta fall krävs dock industriell kompostering för att nedbrytning skall kunna ske.

Storlekar och dimensioner

  • 170x38x10 mm
  • 11 g
Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
333436