632677 632677

Leech Hawk Sunset

Polariserte solbriller med gul linse

Varunummer: 260716
1 990:-
-+
9 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Leech Hawk PA-YL-Sunset

Leech Hawk PA-YL-Sunset – Hawk är för den professionella fiskaren och 100% designad från grunden av Leech. Med våra nya och ventilerade näspads och stora glasögon och breda sidotemplar för att hjälpa till att hålla din syn mer klar och utan ansträngning. Vi använder endast högsta kvalitet av linser (PA) med flera beläggningar som motstånd mot havsvatten, Anti-reflekterande för att förhindra sidosken. Insidan av templet har gummi-funktioner för en tät och bekväm passform. Ramarna tillverkas i TR90-material.

  • Gul lins

Många föredrar att fiska i gryningen eller solnedgången eftersom fiskar är som mest aktiva då.
De som fiskar på djupa vatten rekommenderas välja gultonade linser eftersom de förhindrar blänkande reflexer och minskar ögontröttheten samtidigt som sikten förbättras.

  • Polariserande polyamid linser

PA-linser tillverkas av en precisionstryckmaskin, vilket ger dem överlägsen optiska egenskaper och oöverträffad klarhet jämfört med PC- och andra plastlinser. PA-linser har också en stor motståndskraft mot repor. PA-linsen är superlätt, fri från Biosfenol A och effektiviteten av polariseringen är 99%.

  • Spegelbeläggning

Denna egenskap är helt kosmetisk och påverkar inte synen. Det enda sättet att se vilken färg linsen har är att titta på den utifrån. En mycket reflekterande spegelbeläggning som gör att bärarens ögon inte syns.

  • Reptålig beläggning

Trots alla framsteg som gjorts inom utvecklingen av linsbeläggningar finns det ännu inga som är helt reptåliga – inte ens glaslinser. Leech glasögonlinser behandlas dock på båda sidor med en klar, hård beläggning som gör dem mycket reptåliga.

  • Ultraviolett behandling, UV400

Denna beläggning skyddar ögonen från solens UV-strålning. 100 % UVA-, UVB- och UVC-skydd.

  • Saltvattenrestistent beläggning

Denna beläggning är speciellt utvecklad för havsförhållanden. Den skyddar linsen mot saltvatten, som kan orsaka avskalning och korrosion. Den speciella formeln har testats i våra laboratorier. Förutom det förbättrade skyddet erbjuder den hydrophobiska och oleofobiska effekter. Det extra skyddet rekommenderas för långa och intensiva aktiviteter i saltvattenområden

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
632677