632673 632673

Leech Hawk Black

Polariserte solbriller med grå linse

Varunummer: 260715
1 990:-
-+
9 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

 

LEECH HAWK

Hawk är för den professionella fiskaren och 100% designad från grunden av Leech. Med nya och ventilerade näspads och stora glasögon och breda sidotemplar för att hjälpa till att hålla din syn mer klar och utan ansträngning. Leech använder endast högsta kvalitet av linser (PA) med flera beläggningar som motstånd mot havsvatten, Anti-reflekterande för att förhindra sidosken. Insidan vid tinningen är gummi beklädda för en tät och bekväm passform. Ramarna tillverkas i TR90-material.

 

Färger: Black, Earth, Water

Linser: Grå

GRÅ LINS

GRÅA LINSER PASSAR BRA NÄR DET ÄR SOLIGT EFTERSOM DE MINSKAR LJUSSTYRKAN UTAN ATT FÖRVRÄNGA FÄRGERNA, VILKET MÅNGA ANDRA LINSER GÖR. DESSUTOM BLIR ÖGONEN MINDRE ANSTRÄNGDA. OM MAN FISKAR I FLODER DÄR BOTTEN ÄR GRÅ BÖR MAN VÄLJA GRÅA GLASÖGON.

KOPPARFÄRGADE LINSER

KOPPARFÄRGADE LINSER FÖRSTÄRKER KONTRASTERNA OCH FÖRBÄTTRAR DJUPSEENDET SÅ ATT DET GÅR LÄTTARE ATT URSKILJA FISK I EN HAVSFÄRGAD OMGIVNING. VI REKOMMENDERAR KOPPARFÄRGADE LINSER EFTERSOM DE ÄVEN ÖKAR SKÄRPAN OCH SKYDDAR ÖGONEN SÅ ATT DE BLIR MINDRE ANSTRÄNGDA. DE ÄR OCKSÅ PERFEKT LÄMPADE FÖR MORGON- OCH KVÄLLSLJUS OCH GÖR DET MYCKET ENKLARE ATT SE FISKEN.

LINSBELÄGGNINGAR

ULTRAVIOLETT BEHANDLING, UV400

DENNA BELÄGGNING SKYDDAR ÖGONEN FRÅN SOLENS UV-STRÅLNING. 100 % UVA-, UVB- OCH UVC-SKYDD.

PREMIUM+LINSER

FÖRDELEN MED PREMIUM+LINSERNA ÄR ATT MAN SER SKARPARE. KONTURERNA BLIR TYDLIGARE, VILKET GÖR ATT ÖGONEN INTE LIKA LÄTT BLIR ANSTRÄNGDA.
DE POLARISERANDE LINSERNA PREMIUM+ SKYDDAR MED ANDRA ORD INTE BARA ÖGONEN MOT SOLEN – DE FÖRBÄTTRAR OCKSÅ SYNBARHETEN OCH FÖRHINDRAR BLÄNKANDE REFLEXER. 100 % POLARISERADE, UV-SKYDDANDE, KROSS- OCH SKOTTSÄKRA LINSER MED EN NYUTVECKLAD HÅRD BELÄGGNING SOM ÖKAR HÅLLBARHETEN.

REPTÅLIG BELÄGGNING

TROTS ALLA FRAMSTEG SOM GJORTS INOM UTVECKLINGEN AV LINSBELÄGGNINGAR FINNS DET ÄNNU INGA SOM ÄR HELT REPTÅLIGA – INTE ENS GLASLINSER. LEECH GLASÖGONLINSER BEHANDLAS DOCK PÅ BÅDA SIDOR MED EN KLAR, HÅRD BELÄGGNING SOM GÖR DEM MYCKET REPTÅLIGA.

STORLEKSGUIDE LEECH:
Frame Size M
Frame Fit Regular
Height Of Glass 43mm
Width Of Glasses Web 18mm
Width Of Glass 57mm
Lenght Of Glasses Strap 110mm
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
632673