433972

Lawson Explorer G4 11' 20-60g 4-delat

Shimano Sahara FJ C5000XG

Varunummer: 246369
2 299:-Kampanjpris
3 228:-Ordinarie pris
6 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningAnpassaRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Spöesetet är perfekt för laxfiske med beten och spinnare. I detta paket får du kombinerade kvalitetsprodukter från Lawson och Shimano, perfekt för nordiskt laxfiske.

 

Lawson Explorer G4

 

Lawson Explorer G4 är den fjärde generationen av denna populära spöserie. Explorer har varit vår mest sålda spöserie under ett antal år och av goda skäl.

 

Den har utsetts till testvinnare flera gånger där den slagit långt dyrare spön! Explorer G4 kommer med ett 4-delat blad för enkel transport till fiskeplatsen.

 

Det spänstiga och smidiga kolbladet på 24 ton ligger fortfarande i framkant vad gäller precision, action och kastlängd.

 

Det är grunden för de goda testresultaten. Dessutom har serien nu fått ett nytt utseende med sin smakfulla och moderna design.

 

Screw Down rullfäste med kork, rostfria Deep-Drawn LS Zirconium Oxide stavringar och kork av god kvalitet tar Explorer G4 till en mycket högre nivå än vad priset antyder.

 

Här får du verkligen mycket fiskespö för pengarna!

 

Klassvinnare Jakt & Fiske utg.4 2021.

 

 

 

Bedömning: Stången kan verka lite tråkig, men skinnet lurar. Den känns lätt, balanserad med ett snabbt och spänstigt blad. Bra handtag med fin längd. Screwdown-rullsätet är som vanligt av bra kvalitet på Lawson-spöna och ger ett perfekt grepp. Det enda minuset är frånvaron av en krokhållare.

 

Modell Kastevekt Deler Vekt
Lawson Explorer G4 11' 20-60g 4-delt 256g

 

 

Shimano Sahara FJ

 


Shimano Sahara FJ-rullserien kombinerar modern design med många av Shimanos bästa tekniska egenskaper.

 

Perfekt för många inshore sötvatten- och saltvattenmetoder, detta är en elegant mellanprisrulle som erbjuder hållbar prestanda och mångsidighet. En blick säger dig att Sahara är en rulle som betyder allvar.

 

Det eleganta utseendet matchas mer än väl av det imponerande utbudet av teknik i en kombination som motsäger det anmärkningsvärt överkomliga priset. Med de klassiska svarta och guldfärgerna är Sahara mustyst, ultrasmidig och om du föredrar att köra fisk genom att veva bakåt finns det en anti-backfunktion som komplement till den slanka frambromsen.

 

Med ett brett utbud av tillgängliga modellalternativ, omdefinierar Sahara helt och hållet rullarna i denna prisklass och slutar aldrig att imponera. Det första du kommer att lägga märke till när du använder Sahara är hur smidig, tyst och bedrägligt kraftfull den är när den roterar, speciellt när du kör fisk under tryck. Detta beror på en kombination av HAGANE Gear, X-SHIP och Silent Drive. Denna tekniska trilogi finns vanligtvis på Shimanos dyrare rullar, och är en oväntad bonus för alla Sahara-ägare.

 

Använd rullen på även de lättaste spöna och du kommer att uppskatta balansen i G-Free-kroppen. Placera den största 5000-storleken på ett tungt bete eller maskspö och du kommer att uppskatta den extra styrkan hos det direkta inskruvningshandtaget och den smidiga gjutningsprestandan hos AR-C-spolen med Varispeed II-svängning.

 

Om du fiskar ultrafinessemetoder, kolla in miniatyr 500-storleken, eller den lite större 1000-modellen. För lätt och medelstort bete, jigg- och feederfiske är medelstora 2000, 2500 och 3000 en fröjd att använda. 4000 är en rulle för stora, tunga beten och medelstora maskrullar, och 5000 är ett kraftpaket som inger självförtroende, perfekt för laxfiske med beten och spinnare. Det är ditt val!

 

• Hagane ger
• Tyst körning
• X-Ship
• G-Freebody
• AR-C spole
• Power Rollers
• 4+1 kullager

 

 

Modell

Linkapacitet

Kullager

Utväxling

Vikt

Sahara C5000 XG FJ

175m 0,35mm

4 + 1

6,2:1

305g

 

Anpassa
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
433972