105033 105033 105033

Jerven Jervehiet Hundväska Medium Fjäll

Fjellduken för din hund - upp till 20kg

Varunummer: 133139
950:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Jerven Jervehiet Hundepose är Jervenduk för hunden. När den fyrbente vännen behöver vila på resan är Jervehiet perfekt. Yttertyget är detsamma som i original Jervenduken, och är därmed både vatten- och vindtätt.

100% vattentät
100 % vindtät
Skyddande
Värmereflekterande aluminiumbeläggning
Isolerande
Enkel spetsöppning, stor rymlig duk som går att vika/lägga över hunden hur den än justerar...
Lämplig för hundar upp till 40 kg
Rullas upp på 20 sekunder (rekordet är 13,8 sekunder)
Jervehiet är också en smart och enkel hundsäng för fyrbenta vänner på språng...


Många har skällt i ett antal år för att Jerven ska göra en separat värmepåse till människans bästa vän. Det är därför ett nöje att presentera nyheten "Jervehiet" - en värmepåse för hundar upp till 40 kg.

Jerven Jervehiet har en dubbel botten med dragkedja och ett inlagt liggunderlag för komfort för hunden. Jervehiet har även samma yttertyg som i de andra Jervendukarna.

Om du kombinerar duken med termofoder (stoppning säljs separat) har du en smidig och varm säng där hunden garanterat sover gott.

Järven är kompakt och lätt att ha med sig i väskan och har en lätt spetsöppning. Hundens fjällduk är rymlig så att den går att vika över hunden hur den än ställer sig.

Jervehiet har sytt in perforerade band längs två sidor, så att det går att förankra, vilket vi absolut rekommenderar vintertid. Här använder du till exempel en skida eller en skidstav.


Järven Järven, storlek Medium

För hundar upp till 20 kg.
Basytan är 55x55 cm, höjden 85 cm.
Vikt: Ca. 400 gram.
Kompatibel med Jerven Jervehiet stoppning Medium (köps separat och finns som tillbehör)
Färg: Bergskamouflage


Kom ihåg att hundar också fryser när det är kallt!
De allra flesta hundar håller värmen bra när de är på resande fot – oavsett om det är regn, blåst eller minusgrader. Det är samma sak som med människor. Så länge du rör på dig är du mer än varm nog.

Men så var det paus. Du kommer inte sitta länge innan du börjar skaka. Det är därför du har din Yerven Yervencloth med dig.

Har du en tunnpälsad jakthund som vanligtvis är inomhus har den precis samma problem som du med att hålla värmen. Blöt till huden, det tar inte mycket innan hunden börjar skaka.

En paus i järvhålan blir en riktig vila där det går att samla kraft inför nästa pass. Det är därför du lägger det lilla paketet i din väska när du går på promenad med din hund.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
105033