411373 411373

Hultafors Forsberg Trekkers little help

Nyttig produkt for kniv- og øksarbeide

Varunummer: 238871
218:-
Ordinarie pris
-+
6 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Hultafors Forsberg Trekkers little help är en mångsidig och mycket användbar kamrat för alla som uppskattar att vara ute i naturen! Den är ett utmärkt skydd för ditt lår/knä när du arbetar med kniv eller yxa nära kroppen, du kan använda den till att starta en eld i och sedan lätt förflytta elden till eldstaden och eftersom den är impregnerad är den även ett sittunderlag.

 

Med Trekkers Little Helper får du massa funktioner i en! Detta var bara ett par förslag. Det är du som bestämmer. Forsberg är den perfekta gåvan till både stora och små friluftsälskare!

 

  • Äkta läder
  • Impregnerad på båda sidor och fungerar bra som sittunderlag
  • Perfekt till att starta eld
  • Skyddar kroppen när du arbetar med kniv eller yxa
  • Hål i hörnen och ett lädersnöre för så att du enkelt kan fästa den på till exempel din ryggsäck.
     

Teknisk info om Hultafors Forsberg Trekkers little helper:

Modell Hultafors Forsberg Trekkers little helper
Art.nr. 840791
Bredd 220mm
Längd 320mm

 

Om Hultafors:

Hultafors är en ledande tillverkare av pålitliga handverktyg utvecklade för kräsna hantverkare över hela världen. I över 130 år har vi utvecklat innovativa verktyg som du kan lita på – i alla situationer.
 
Produktutveckling är vår drivkraft. När vi tror på en idé ger vi 100 procent. Resultatet är produkter som har bästa möjliga funktionalitet, tillförlitlighet och precision. Verktyg du kan lita på i alla situationer, varje dag.

 

Hultafors filosofi:

Du kan vara säker på att om du väljer ett Hultafors-verktyg får du en produkt med maximal funktionalitet, precision och kvalitet.
 
Hultafors har unik kunskap om professionella hantverkares arbetsdag. Samma sak med erfarenhet. Allt började 1883, när Karl-Hilmer Johansson Kollén ritade det som nu är den världsberömda tumstocken. Sedan dess har vi utvecklat och producerat verktyg för hantverkare i 130 år.
 
Hultafors erbjuder ett brett urval av handverktyg för alla typer av professionellt hantverk. Våra produkter är utvecklade i samarbete med professionella användare med syftet att bidra till att göra arbetsdagen så enkel och effektiv som möjligt. Till exempel testar professionella hantverkare produkterna tills alla är nöjda med resultatet. För oss är detta det enda sättet att säkerställa att våra produkter lever upp till vårt löfte – verktyg du kan lita på.
 
Hultafors produkter är utvecklade med fokus på dina behov. Vi strävar efter att utveckla ergonomiska och hållbara produkter i hållbara material. På så sätt kan vi säkerställa att produkterna får maximal livslängd samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

En hållbar standard:

Vi har höga ambitioner för vårt bidrag till en hållbar framtid. För oss är det viktigt att du kan lita på både våra produkter och allt som händer i verksamheten.
Vi arbetar ständigt med att förbättra oss för att minska kostnaderna, stärka verksamheten och i slutändan möta våra kunders behov – och överträffa deras förväntningar.
 
För oss är hållbarhet lika mycket ett socialt perspektiv som ett miljötänkande. Genom att ta hänsyn till samhället och miljön stärker vi både vår kultur och vår verksamhet, så att våra kunder kan lita på både våra verktyg och våra handlingar.

 

Hultafors är certifierad enligt följande standarder: NS-EN ISO 9001:2015 och NS-EN ISO 14001:2015.
Recensioner
Frågor & svar
Support
411373