411370

Hultaförs FS Tennstål

Extra slitstarkt och tjockt tändstål

Varunummer: 238870
119:-
-+
17 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Hultafors FS Tennstål är ett extra slitstarkt och tjockt lättare stål för bättre funktion och effektivitet. 100 mm lång, 10 mm tjock och kan användas i alla väder.

 

  • Tändaren är lätt att hålla i och snöret ger ett extra bra grepp.
  • Den elastiska sladden gör den lätt att fästa på Hultafors tändare hållare.
  • Nästan omöjligt att slita ut.
  • Båda sidor av tändaren kan användas.

 

Gnistorna som uppstår är cirka 3000 °C. Används mot baksidan av Hultafors utomhusknivar (OK1 och OK4) som har en eldstålhållare på slidan.

 

Teknisk information om Hultafors FS Tennstål

 

Modell Hultafors FS Tennstål
Art.nr. 380280
Total längd 100mm

 

 

Om Hultafors


Hultafors är en ledande tillverkare av pålitliga handverktyg utvecklade för kräsna hantverkare över hela världen. I över 130 år har vi utvecklat innovativa verktyg som du kan lita på – i alla situationer.

 

Produktutveckling är vår drivkraft. När vi tror på en idé ger vi 100 procent. Resultatet är produkter som har bästa möjliga funktionalitet, tillförlitlighet och precision. Verktyg du kan lita på i alla situationer, varje dag.

 

Hultafors filosofi


Du kan vara säker på att om du väljer ett Hultafors-verktyg får du en produkt med maximal funktionalitet, precision och kvalitet.

Hultafors har unik kunskap om professionella hantverkares arbetsdag. Samma sak med erfarenhet. Allt började 1883, när Karl-Hilmer Johansson Kollén ritade det som nu är den världsberömda härskaren. Sedan dess har vi utvecklat och producerat verktyg för hantverkare i 130 år.

Hultafors erbjuder ett brett urval av handverktyg för alla typer av professionellt hantverk. Våra produkter är utvecklade i samarbete med professionella användare med syftet att bidra till att göra arbetsdagen så enkel och effektiv som möjligt. Till exempel testar professionella hantverkare produkterna tills alla är nöjda med resultatet. För oss är detta det enda sättet att säkerställa att våra produkter lever upp till vårt löfte – verktyg du kan lita på.

Hultafors produkter är utvecklade med fokus på dina behov. Vi strävar efter att utveckla ergonomiska och hållbara produkter i hållbara material. På så sätt kan vi säkerställa att produkterna får maximal livslängd samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.

 

En hållbar standard


Vi har höga ambitioner för vårt bidrag till en hållbar framtid. För oss är det viktigt att du kan lita på både våra produkter och allt som händer i verksamheten.

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss för att minska kostnaderna, stärka verksamheten och i slutändan möta våra kunders behov – och överträffa deras förväntningar. För oss är hållbarhet lika mycket ett socialt perspektiv som ett miljötänkande. Genom att ta hänsyn till samhället och miljön stärker vi både vår kultur och vår verksamhet, så att våra kunder kan lita på både våra verktyg och våra handlingar.

 

Hultafors är certifierad enligt följande standarder: NS-EN ISO 9001:2015 och NS-EN ISO 14001:2015.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
411370