432067 432067 432067 432067 432067 432067

Helinox Savanna Chair Black/Blue

Stol med høy rygg og bredere sete

Varunummer: 245740
2 599:-
FargevariantBlack/Blue
Visa varianter som lista
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Helinox Savanna Chair är en superlätt och kompakt stol med högre rygg för extra stöd och en ännu bredare sits än de andra Helinox-stolarna för maximal komfort. Byggd på samma idé som Chair Zero, en ultralätt, kompakt stol som kan tas med var som helst. Savannastolen är ett mycket bra val för aktiviteter där viktbesparing är viktigast, men en läcker komfort räknas lika mycket.

En otroligt bekväm och lätt stol med bred sits
Mycket bra höjd på ryggstödet
Lätt att sätta upp och lätt att packa ihop


Den höga ryggen på Savanna Chair har en vadderad tvärstång och ger en bekväm vila för huvudet. För ökad komfort kommer en nackstödsklaff att rymma en kudde eller tillbehöret Air and Foam nackstöd. Klaffen fästs på baksidan av ryggstödet med kardborre och hjälper till att hålla på plats eventuell stoppning under den.

Savanna Chair har vadderade armstöd "vingar" på sidorna av sätet som ger ett bekvämt sätt att vila armarna och har två mugghållare på sidorna.

Stolen kan även användas som gungstol om du monterar den på gungskenorna som finns att köpa som tillbehör.

Oöverträffad komfort per gram
Den lätta vikten och packbarheten gör denna stol lätt att bära med sig och lägger snabbt till en ny dimension av komfort på alla dina äventyr, oavsett om det är på en scouttur, fisketur, jakttur, på en resa till skärgården eller för att titta på en fotboll matcha med barnen på slingan.

Helinox ramar
Helinox ramar är gjorda av en avancerad högteknologisk DAC-aluminiumlegering som erbjuder den perfekta blandningen av styrka och minimal vikt. Denna speciallegering är en högre specifikation än aluminium av flygplanskvalitet och går igenom över 70 tillverkningsprocesser från ämne till färdig stavsektion.

Fästelement och skarvar
Stångfästena och lederna är gjorda av höghållfast, fiberförstärkt Nylon 66. Ledkomponenterna är specialdesignade och gjutna av höghållfast nylon. Detta ger en solid och säker anslutning för stabil komfort och enkel installation.

Slitstarka tygmaterial
Textilier och tyger av högsta kvalitet kombineras med förstärkta paneler och robusta sömmar för att skapa stolar, barnsängar, bord och bärväskor som håller i flera år av regelbunden användning.

Designdriven
Kreativitet och design är hjärtat hos Helinox och de är måna om att skapa ny design som speglar varumärkets DNA, samtidigt som de enkelt rör sig mellan kulturer och för dem samman – Det här kan vara att blanda ihop stad, mode, musik och friluftsliv. Helinox arbetar ständigt för att främja och utveckla designestetiken hos sina turnerande möbler. Formen är distinkt, och färgerna och tygerna är noggrant utvalda och unikt designade för att skapa unika produkter.

Tekniska detaljer
Höjd: 112 cm
Bredd: 65 cm
Längd: 80 cm
Vikt: 1,79 kg
bärkraft: 145 kg
Garanti 5 år
Paketstorlek: 16x15,5x54,5cm
Vikt med fodral: 1,9 kg

Recensioner
Frågor & svar
Support
432067