361161 361161 361161 361161

Helinox Sunset Chair Blue Block/Navy

Høy og komfortabel stol

Varunummer: 222223
1 999:-
FargevariantBlue Block/Navy
Visa varianter som lista
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Helinox Sunset Chair är den ultimata stolen för camping eller stuga. Luta sig tillbaka. Njut av utsikten. Sunset Chair har en hög rygg som ger dig gott om nacke-, huvud- och ryggstöd. Det nya justerbara nackstödet ökar komforten och sidofickor håller småsaker från marken och till hands.

Helinox handlar om komfort, hållbarhet, packbarhet och design - du har den bärbara utomhusstolen som är perfekt från camping till sjöstrand till en dag i parken med Helinox Sunset Chair. Stolen är hög och extremt bekväm.

Upplev ultimat camping- och stugkomfort med Helinox Sunset Chair. Hög rygg och justerbart nackstöd ger bra stöd för nacke, huvud och rygg, medan sidofickor håller småsaker inom räckhåll. Stolen är hög och extremt bekväm med en nettovikt på 1,35 kg och en maximal viktbelastning på 145 kg.

Med en förpackningsstorlek på 47 x 12 x 14 cm passar den perfekt från campingen till stranden till en dag i parken eller när du är ute och fiskar.

Stolens höjd är 98 cm, sitthöjden är 46 cm och sittbredden 58 cm.


Mått och vikter
Maxvikt: 145kg
Egen vikt: 1,35 kg
Paketstorlek: 47 x 12 x 14 cm
Stolens höjd: 98 cm
Sitthöjd: 46 cm
Sittbredd: 58 cm
Sitthöjd: 36 cm över marken


Vanliga frågor om Helinox Sunset Chair

Hur högt över marken är sätet för Sunset Chair?

Den lägsta delen av Sunset Chairs säte är cirka 14 tum eller 36 cm från marken.

Kan Sunset Chair användas som gungstol?
Ja, med tillbehöret Rocking Feet som kan köpas separat blir det en gungstol som kan användas på fast mark.

Hur rengörs Sunset Chair?
Säten, förvaring och bärkassar ska handtvättas i varmt vatten med milt rengöringsmedel. Säten och väskor kan inte tvättas i maskin. Se till att tyget är helt torrt innan du packar bort det för förvaring för att förhindra att mögel bildas i en förseglad påse.

Hur fäster jag sitsen på ramen?
Börja alltid med att montera sitsen på de övre bakre stolparna. Lägg sedan stolen på ryggen. Använd din kroppsvikt för att böja de nedre sätesstängerna i fickorna. Helt nya säten kan vara lite trånga, men oroa dig inte, de kommer att töjas lite vid användning.

Vad är själva ramen gjord av?
Helinox ramar är gjorda av en avancerad högteknologisk aluminiumlegering som erbjuder den perfekta blandningen av styrka och minimal vikt. Denna speciallegering är en högre specifikation än aluminium av flygplanskvalitet och går igenom över 70 tillverkningsprocesser från råmaterial till färdig stångsektion.

Vad är sammankopplingsnaven gjorda av?
Naven som förbinder stängerna är gjorda av höghållfast, fiberförstärkt Nylon 66.

Hur lång är garantitiden för Helinox?
Alla Helinox-produkter täcks av en 5-års garanti.

Hur fungerar nackstödet?
Den höga ryggen på Sunset Chair har en vadderad tvärstång och ger en bekväm vila för huvudet. För extra komfort kan bärväskan (på de flesta varianter) fyllas med något mjukt och fästas på den höga ryggen för användning som nackkudde. Öppna helt enkelt kardborrfliken på väskan för att avslöja kardborresektionen och fäst den på den matchande kardborren på ryggstödet. Mängden stoppning och exakta fästpunkter kan variera beroende på dina personliga önskemål. För att öka komfortnivån ännu mer, prova tillbehöret Air and Foam Headrest (tillval).

Recensioner
Frågor & svar
Support
361161