437887 437887 437887

Härkila Forest Hunter Hi GTX Dk Brown 41

Høye og slitesterk jaktstøvler i lær

Varunummer: 247671
3 999:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Härkila Forest Hunter High GTX-stövlar är ett par höga och mycket robusta kvalitetsläderstövlar med förstärkta sömmar. De är förvånansvärt lätta och har halvstyva sulor som ger bra stöd och suverän komfort.

Nubuck läder
Ny gummisula från Vibram
Yttersula med bra grepp
Mellansula med två densiteter
Förstärkt häl och tå
10-tums skaft


Stövlarna har ett väl testat, vattentätt GORE-TEX-membran och det höga skaftet gör att du enkelt kan använda dem i sumpiga områden eller när du korsar en stor bäck. Stövlarna är utvecklade och tillverkade i Europa med en kvalitet vi säkert kan stå i god för. Som är fallet med alla våra skor och stövlar levereras de därför med två års garanti om du mot förmodan skulle hitta ett material- eller funktionsfel.

Trots att de är gjorda av läder väger Forest Hunter High GTX-stövlarna bara runt 780 gram per stövel. De har ett högt skaft på 10 tum / 25 cm och en något bred läst. När vi utvecklade stövlarna lade vi till lite extra utrymme runt tårna. Det ger inte bara bra komfort, utan är även praktiskt när det är kallt, då det ger mer rörelseutrymme för tårna även om du har tjocka strumpor på dig.

Forest Hunter High GTX-stövlarna är utrustade med ett vattentätt GORE-TEX MS Advanced återvunnet membran. Under produktionen testar vi alla stövelmembran i ett vattenbad för att säkerställa att de är vattentäta. För att vara helt säkra på att membranet håller optimal kvalitet tar vi även stickprov i form av ett halvtimmes centrifugtest på 5 procent av den totala stövelproduktionen.

Den övre delen av kängorna är gjord av nubuckläder och halvstyva kvalitetssulor från Vibram® säkerställer ett bra grepp på underlaget. En stötdämpande mellansula gör stövlarna bekväma att gå i, även i mycket tuff terräng.

Även om stövlarna är väldigt robusta har de flexpunkter framtill och på hälen som ger utmärkt gångkomfort. Tå- och hälområdet, där slitaget vanligtvis är som störst, är förstärkt med ett extra slitstarkt material.

Typ av aktivitet
Fågeljakt, Hundträning/Säkerhet, Driftjakt, Jakttorn, Smygjakt

Material
Vikt: 780 g 1/2 par storlek 43

Sista: Ny läst med bred passform

Fotbädd: Ny formgjuten fotbädd som ger stöd åt foten och säkerställer högsta komfort

Ovandel: Nubuckläder

Teknologi
Foder: GORE-TEX Prestandakomfort

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
437887