437533 437533 437533 437533 437533 437533 437533 437533

Härkila Winter Active WSP Byxa

AXIS MSP Snow 56

Varunummer: 247553
3 999:-
FargevariantAXIS MSP Snow
Visa varianter som lista
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Winter Active WSP-byxorna är tillverkade i ett mycket töjbart, mjukt material, och de har ett vindtätt Gore-Tex Infinium™-membran så att du inte blir kall om benen, även om det drar ihop sig till oväder. Membranet är dessutom Bluesign®-certifierat, vilket innebär att det är tillverkat på ett hållbart sätt. Byxorna är kamouflerade med Härkilas eget AXIS MSP Snow®-kamouflage, som är en vidareutveckling av vårt populära AXIS MSP®-kamouflage.

 

Dessutom har byxorna fått en smuts- och vattenavvisande DWR-behandling. Under alla former av aktiv vinterjakt är det mycket viktigt att du kan leda bort så mycket fukt som möjligt från kroppen. Det har vi tagit höjd för. Förutom att byxorna leder bort fukt och andas mycket bra, har de ventilationsöppningar med dragkedja på baksidan av låren. Ventilationsöppningarna är försedda med meshfoder, så att ingen snö tränger in i byxorna när de är öppna.

 

Byxorna har två rymliga benfickor med dragkedja, och i höger ficka sitter det en patronhållare för fyra studsarpatroner. Justeringsremmar i knävecken låter dig anpassa passformen efter dina önskemål. I bensluten har byxorna justerbara snölås, så att du kan säkerställa att de sluter tätt runt kängorna. Dessutom sitter det en dold krok i bensluten som du kan fästa i kängornas snören, så att byxorna inte glider upp när du rör dig genom snön.

 

  • Lättåtkomliga sidfickor
  • D-ring i hälla på vänster sida
  • Bälgfickor på benen med dragkedja och invändig patronhållare på höger sida
  • Justertamp på baksidan av knäet för extra rörelsefrihet
  • Snölås med CORDURA®
  • Hake för skosnören

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
437533