128570 128570 128570

Härkila Kamko fleecejacka Brun/Röd S

Vändbar fleecejacka med Windstopper

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Härkila Kamko fleecejacka Burnt Orange/Shadow Brown är en vändbar fleecejacka med Windstopper.

 

Vändbar fleecejacka med vindtätt och andningsbart Gore Windstopper-membran, radioficka och fyra rymliga framfickor. I en brun/röd färgkombination som säkerställer ökad synlighet vid behov.

 

Härkila började med vändbara fleecejackor tillverkade i windstopper för ett antal år sedan och de blev snabbt populära bland hundförare som i många fall behöver kläder som syns.Kamko är en vidareutveckling där passform och fickor har förbättrats. Kamko kommer i färgkombinationen brun/röd,och den är helt tyst och vindtät! Helt omöjligt att inte älska!

 

"Härkila Kamko fleecejacka Bäst i test i Villdmarksliv No.1 2013!"


Villmarksliv Best i testFleece med Windstopper från Gore. Mycket bra passform och sitter bra på kroppen.Den har fyra stora fickor framtill, samt en ficka på armen. Jackan är vändbar, brun på insidan och röd på andra sidan. Fickor finns på båda sidor.Kan dras åt med resår i nederkant. Håller både vind och regn ute, och den andas bra vid hög aktivitet.

 

 

 

 

 

Spesifikasjoner:

  • Vindtett

  • Tyst

  • Radiofickor 

  • Ut och intagbar 

 

 

Fleece från Härkila Fleece från Härkila är en perfekt förening av teknik och funktionalitet. Endast marknadsledande material och membran används så att du garanteras de mest andningsbara, vindtäta,
vattentäta, töjbara och bekväma fleeceplaggen för jakt.

.

 

 

Härkila varenummer: 130100146

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
128570