677815 677815 677815 677815 677815
BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Guideline NT11 flugspön är resultatet av att utnyttja de allra senaste och mest sofistikerade State of Art grafittmaterialen som används inom rymdindustrin idag. När detta material används på och i flugspön, uppnås några anmärkningsvärda fördelar.

 

Den mest uppenbara effekten är en otrolig återhämtningsförmåga och skärpa i blankarna, skapad genom att kombinera den otroliga pansringen och styrkeökande effekten av T1100G grafitt med lager av den högsta modulens grafitt vi någonsin har använt i några flugspön till dags dato. För dig som fiskare, är de ovan nämnda egenskaperna inbyggda i en serie spön som har den lägsta blankvikten, men ändå den högsta brottstyrkan av något annat spö i vårt sortiment och sannolikt också på hela flugspömarknaden.

 

Om Guideline NT11 Saline

NT11 Saline saltvattensflugspön är för den dedikerade kust- eller tropiska fiskaren, som behöver det bästa att lita på. Med fantastisk kastkraft och ändå silkeslen spöaktion, kommer dessa spön att täcka alla arter du kan tänka dig simmar i våra hav och kustlinjer runt om i världen. Precis som de andra NT11-spöna, är Saline tillverkade med den högsta modulens kolfiber vi någonsin har använt, tillsammans med den extremt hållbara och starka T1100-kolfibern. Spöserien följer en mycket distinkt aktionstyp, men ändå är varje modell finjusterad för att vara på sitt bästa för den avsedda fiskesituationen. De har en extremt snabb återhämtning med en mycket behaglig "Mitt till topp" typ av aktionskurva, som gör dem enkla att kasta med hög precision utan att vara tröttsamma eller svåra att hantera. Serien består av modeller från #6 upp till den speciella #14-spöt, som täcker allt från kustöring och bonefish, till tarpon och tonfisk! Vi har arbetat hårt och målinriktat för att maximera värdet av dessa spön utan att offra kvalitet i utförande eller komponenter.

 

De olika NT11 Saline-modellerna

Guideline NT11 9' #6

Denna spö är designat för seriösa kustfiskare som söker topprestanda. Med det nya T1100-materialet erbjuder det en otroligt lätt konstruktion samtidigt som det levererar kraften som krävs för att hantera vindiga förhållanden längs kusten. Den behåller den finess som förväntas av ett sexvikts spö. Även om det huvudsakligen är avsett för att jaga havsvandrande brunöring i Skandinavien och klassiskt streamerfiske, är det också lämpligt för tropiskt fiske, med fokus på arter som bonefish på grunda flats.

 

Guideline NT11 9' #7

Betraktad som en av de mest mångsidiga spöna i serien, delar detta spö den exceptionella spöaktionen hos #6-modellen. Det kombinerar känslan av ett extremt lätt spö med en imponerande mängd kraft och återhämtningshastighet. Återigen, tack vare T1100-materialet, finner det en balans mellan finess och kraft. Detta spö är lämpligt för ett brett spektrum av fiskescenarier, från kustöring- och havsabborrfiske till att förfölja större bonefish på flats. Det kommer sannolikt att bli ditt go-to spö för dessa typer av fiske.

 

Guideline NT11 9' #8

Om du ska till tropiska vatten är detta spöet du bör ta med. Den superlätta designen gör att du kan kasta hela dagen med ett #8 lina utan att bli uttröttad. Spöet har anmärkningsvärd potential, vilket gör att du kan generera den nödvändiga kraften för att hantera starka vindar. Trots sin lätthet levererar den utmärkt respons och återhämtning, vilket säkerställer en behaglig och jämn upplevelse jämförbar med lättare spön. Även om det främst är avsett för tropiskt fiske efter bonefish, mindre permit och snabbsimmande arter, kan det även hantera de blåsiga dagarna på kusten när du siktar in dig på havsöring eller havsabborre.

 

Guideline NT11 9' #9

Många fiskare ser på 9-fots #9 flugspöet som det universella verktyget för flatsfiske. Det är den primära linvikten för permitfiske och babytarpon, men med sin fina ryggrad är det också en välsignelse att använda på havssidan av bonefishflats när vinden ökar och du fortfarande behöver tränga igenom den stela nordvästen. Det är också ett utmärkt allroundval för arter som peacock bass och guld dorado som ibland kräver långa dagar på vattnet där ett lätt, responsivt spö är ett måste. Även om det främst är avsett för tropiska destinationer, är det ett nöje att kasta och fiska med när du jagar rovfisk som nordlig gädda, där att leverera stora flugor är normen.

 

Guideline NT11 9' #10

Detta spö är kapabelt att hantera nästan varje situation du kan möta i tropiska vatten. Det har kraften att kasta stora och tunga flugor utan ansträngning. Det kommer att vara din bästa följeslagare när du jagar stora permit, jacks, medelstora tarponer och mindre trevally. Med sin snabba aktion och perfekt balanserade kurva kan du snabbt plocka upp linan från vattnet för att ompositionera ditt kast när fisken är i rörelse. T1100-materialet lyser verkligen i dessa högre linvikter, och erbjuder en extremt kraftfull men ändå lätt spö. Det är ett utmärkt val för seriösa rovfiskare, oavsett om du siktar in dig på stora gäddor eller tropiska monster.

 

Guideline NT11 9' #12

Utan tvekan är detta spöet du behöver när du riktar in dig på topprovdjur i varmare vatten från en skiff. Den delar alla egenskaper som finns i de andra modellerna och stoltserar med exceptionell kraft för att hantera stora tarponer och gigantiska trevally med lätthet. Utvecklad för att aldrig sakna kraft under strider med dessa monsterfiskar, erbjuder den fortfarande en fantastisk känsla när du kastar och använder den under långa dagar.

 

Guideline NT11 8'6" #14

Denna mycket unika spö är specifikt designat för att hantera de tuffaste och tyngsta arterna som finns i det öppna havet. Även om det kanske inte erbjuder samma kastfiness som andra modeller, är dess primära fokus att ge den nödvändiga kraften för att segra i möten med massiva tonfiskar, hajar, segelfiskar eller marlin. Handtagskonfigurationen skiljer sig också från de andra modellerna; på #14 vikts spöet får du ett bluewater-stil korkhandtag där det övre handtaget mäter 265 mm i längd.

 

Detaljer om Guideline NT11 Saline-serien

  • T1100 CAP-teknologi ger oöverträffad styrka, prestanda och tillförlitlighet.
  • Varje spö är utrustat med vackert FLOR-kvalitets kork, och på kampbuttarna hittar du pulverkorkförstärkning.
  • FLOR är den högsta kvaliteten på kork med den högsta densiteten och styrkan som kommer att hålla i många år av användning och fortfarande se snygg ut.
  • Titanium lättviktsstrippguider. Högsta kvalitets rostfritt stål enkelben körningsguider för spön upp till #9, och slangtyper från #10 och uppåt. Alla med titanbeläggning.
  • Rullfästena är specialdesignade av vårt eget FoU-team, med en hårdanodiserad och mycket repbeständig halvmatt finish.
  • Blankarna har en matt satinfinish med ett synligt spiral mönster. Lätt belagda med djup kolgrå färg som ger spöna ett hemlighetsfullt, stiligt och icke-bländande utseende.
  • Alla guider är omspunnade med djupare blå tråd och på alla ferruler, strippguider och logoområden är de avslutade med subtila tropiska blå trim wraps.
  • Varje spö levereras med en lätt och stark spöpåse gjord av 4-vägs stretch nylon, och spörör är gjorda av lätt polykarbonat med ett starkt polyester tygöverdrag och en naturlig läderlogga platta.
  • NT11 flugspön kommer med 25 års garanti för originalägaren. Denna garanti täcker fel i material och/eller hantverk.

 

C.A.P T1100-teknologi

NT11 spöna använder ett ultra-elastiskt 46T Low Resin Material som möjliggör skapandet av fjäderlätta blanker med en skarp känsla som kraftigt förbättrar känsligheten. Lager av T1100 grafitt med extremt hög drag- och kompressionstyrka läggs sedan både på insidan och utsidan av 46T-materialet, vilket skapar en otroligt stark vägg och grund för oöverträffad prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet i blankerna. Tillsammans med detta använder vi ett kolfiber-scrim material med en proprietär CAP (Complex Axial Pattern) med 0, 45, 90, och -45 grader, Cross Construction-struktur. Detta producerar en blixtsnabb återhämtningshastighet, ökar kastlängden och förbättrar kompressionstyrkan. Hög-styrke TORAYCA NANOALLOY®-resin förstärkt grafitt förbättrar robustheten och ökar hållbarheten i spöna.

 

Specifikationer för alla modeller i Guideline NT11 Saline-serien

Artikel nr Modell Längd Linjevikt Spövikt Antal delar Handtag/rullfäste Kastvikt Transportlängd Spötyp
108065 NT11 Saline 906 9'0" #6 98g 4-delat Half wells & butt 14-16g / 215-245 grains 80cm Enhands
107371 NT11 Saline 907 9'0" #7 100g 4-delat Half wells & butt 17-19g / 260-290 grains 80cm Enhands
107372 NT11 Saline 908 9'0" #8 102g 4-delat Half wells & butt 19-21g / 290-325 grains 80cm Enhands
107373 NT11 Saline 909 9'0" #9 109g 4-delat Half wells & butt 21-23g / 325-355 grains 80cm Enhands
107374 NT11 Saline 9010 9'0" #10 115g 4-delat Half wells & butt 24-26g / 370-400 grains 80cm Enhands
107375 NT11 Saline 9012 9'0" #12 124g 4-delat Half wells & butt 31-34g / 480-525 grains 80cm Enhands
107432 NT11 Saline 8614 8'6" #14 132g 4-delat Half wells & butt 35-39g / 540-600 grains 80cm Enhands

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
677815