631641

Guideline Lasius Flying Ant #14

Köp 12 flugor och få en gratis flugbox

Varunummer: 260457
33:-
-+
4 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Lasius är olika typer av jordmyror och denna fluga efterliknar svarta jordmyror (Lasius Niger) som ofta svärmar under hela sensommaren.

 

En mycket viktig fluga under perioden juli-september i Skandinavien, något beroende på höjd och hur hur långt upp i landet man bor. Mönstret kan även fiskas som en allmän myrfluga under hela säsongen med gott resultat. Men när sommarsemestern är över ska man ha den i asken och ta sig ut de dagar med hög luftfuktighet och lite vind. Lite solsken en annars lite sval och vindstilla dag är inte heller att förakta. Höstsvärmarna av myror kommer oftast på eftermiddagen från 2-3 tiden och senare. det är viss flyttning så sök upp platser där insekter kan samlas, vindskydd och dit det blåser på land.

 

Impregnera den med cdc-vänlig impregnering som t.ex. TMC Dry Magic eller vår CDC Gel. Applicera först på kroppen, sedan hacklet, och det lilla som är kvar lägger du på vid vingen. Lägg ut ett kast och ha tålamod när du fiskar efter öring som betar myror. De kan ta god tid på sig, och skrämmas lätt av för mycket kast. Kolla vart fisken simmar, kasta och vänta!

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
631641