631605

Guideline B2B Fly 0,25"

Köp 12 flugor och få en gratis flugbox

Varunummer: 260448
85:-
-+
9 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Nå efter B2B-mönstret när floderna är extremt låga och klara. Detta magiska men enkla mönster utmärker sig när det fiskas på en hel flytande lina/lång avsmalnande ledare. Fortsätt att röra på det här dödliga mönstret under svingen med en siffra på åtta apporter eller små remsor. Fiskar kommer att röra sig för det här mönstret när de har sett allt annat i lådan. Krokar 12/14 dubbel & diskant Varaktighet .juni -september.

 

 

B2B-flugan är knuten med material av högsta kvalitet och har Futurefly-hybrid koner i mässing i guld. ¼” fluga har 4 mm kon och ½” fluga har 6 mm. Flugor knyts på rör med tillräckligt med utrymme inuti för att du ska kunna trycka in tub kroken i tuben om du föredrar det istället för en fritt svängande krok.

 

 

 

Cornelius O'Dea är Head Ghillie vid Taymount vid floden Tay i Skottland. Ambassadör Cohn har fiskat efter lax i stor utsträckning i Storbritannien och internationellt. Hans förmåga att läsa laxälvar och hans förståelse för laxbeteende är oöverträffad och detta har lett till skapandet av hans unika signatur utbud av laxflugor. Varje mönster har noggrant bevisats och testats under många år, vilket resulterat i ett urval som du kan fiska med total självförtroende under hela säsongen på din valda flod.

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
631605