631573

Guideline Con-Cader Fly 8cm

Köp 12 flugor och få en gratis flugbox

Varunummer: 260440
85:-
-+
5 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Con-Cader är en annan fluga för alla vattenhöjder och förhållanden. En fluga som kan litas på som ditt första alternativ från början av säsongen till slut. Detta mönster utmärker sig som en enastående havsöring och lax fluga. Kan fiskas med total självförtroende på en mängd olika linor och olika djup i vattenpelaren. Hooks 8/10 dubblar & tredubblar Varaktighet …januari - oktober.

 

Con-Cader-flugan är bunden med material av högsta kvalitet och har Futurefly-hybrid koner i mässing i guld. 5 cm vinglängd (1 cm - 3/8” rör) gylf har 4 mm konhuvud och 8 cm gylf (2 cm - 4/5” rör) har 6 mm. Flugor binds på rör med tillräckligt med utrymme inuti för att du ska kunna trycka in rörkroken i röret om du föredrar det snarare än en fritt svängande krok.

 

Cornelius ODea är Head Ghillie vid Taymount vid floden Tay i Skottland. Ambassadör Cohn har fiskat efter lax i stor utsträckning i Storbritannien och internationellt. Hans förmåga att läsa laxälvar och hans förståelse för laxbeteende är oöverträffad och detta har lett till skapandet av hans unika signatur utbud av laxflugor. Varje mönster har noggrant bevisats och testats under många år, vilket resulterat i ett urval som du kan fiska med total självförtroende under hela säsongen på din valda flod.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
631573