622083 622083 622083 622083 622083 622083 622083

Guideline ULBC Tactical Jacket S

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

ULBC Tactical Jacket är den ultimata lättviktsjackan med god rörlighet och hög andningsförmåga, idealisk för vandring och fiske.

 

Den skyddar dig mot vind och mygg och är idealisk för alla dina fiskeäventyr. ULBC Tactical Jacket är en del av vårt Ultra Light Back Country-koncept, som låter dig utforska orörda områden bortom civilisationen. Med smarta vikt- och platsbesparande lösningar är dessa produkter det givna valet för flugfiskaren som vill nå de bästa vattnen dit inga vägar når.

 

Genom att använda oss av tätslagen nylonväv har vi kunnat motverka att mygg och andra stickande insekter lyckas ta sig igenom – helt utan tillsatta kemikalier! Det gör även jackan till ett fint val i tropiska eller subtropiska förhållanden där stickande insekter är mer regel än undantag. Med huvan uppfälld håller du också undan mygg från nacke, huvud och öron. Jackan har UPF 50 som skyddar mot solens skadliga strålar. Viktigt när man befinner sig utomhus på sydligare breddgrader, men även i alpin terräng på högre höjd. Det tunna, lätta och luftiga materialet torkar även snabbt om jackan blivit blöt.

 

ULBC Tactical Jacket är tillverkad i ett tunt men mycket starkt nylontyg. Väven tål nötning och slitage utan att bli noppig och jackan är därför ett perfekt plagg på vandringen under en tung ryggsäck och dess axelremmar som ofta skapar problem över axlar och bröstkorg. Den är ledigt skuren med fin rörlighet för att inte vara i vägen vid aktivitet och för att ha plats för ett tunt mellanlager under. Men jackan har ändå en nätt passform utan onödigt tyg, precis det man förväntar sig av ett modernt outdoorplagg. Huvan är försedd med resår i kanten för perfekt passform som inte stör när man rör på huvudet samt sluter tätt mot mygg och knott.

 

Ärmsluten är elastiska för att även här sluta tätt och skydda handlederna, och nederkanten är också försedd med resår för att sitta bra runt stuss och midja. På fronten finns två fickor med vertikala dragkedjor som gör det enkelt att komma åt innehållet. Fickornas storlek är väl tilltagen och en medelstor flugask får plats utan problem. Här hittar du även en horisontell webbing där man kan hänga mindre tillbehör eller fästa en peang. I nacken finns en D-ring där du kan montera håven för att ha den lätt åtkomlig. Tyget i denna produkt är bluesign®-certifierat vilket betyder att det inte innehåller några skadliga kemikalier eller ämnen och garanterar miljövänliga och socialt ansvarsfulla arbetsförhållanden.

 

  • Tillverkat av lätt och starkt nylontyg med god andningsfunktion
  • Vindtät & insektssäker
  • Snabbtorkande och passar bra i olika klimat
  • God passform med bra rörlighet för ett aktivt uteliv
  • Storlekar: S-XXXL
Recensioner
Frågor & svar
Support
622083