430819

Guideline HA Boliven Grey 5cm

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varunummer: 245324
85:-
-+
6 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Guideline HA Boliven Grey 5cm är en tubfluga och en del av en serie beprövade flugor designad av Hajas Andersson. Exklusivt bunden och distribuerad av Guideline.

 

Bolivenflugan i en diskret nyans av grått! Denna variant är, liksom den vanliga Boliven, en fluga för Tuypiskt sommarfiske på små floder och klart vatten. Laxen är långsam, står stilla och är svår att locka till sig. När fisken inte är så benägen att bita upp finner den faktiskt att flugor som kan ses på långt avstånd är ganska tråkiga och oattraktiva. Därför använder vi flugor som har ett mycket mer diskret utseende som "försvinner" lite mer i vattnet så att det plötsligt dyker upp framför fisken och ger lite tid att bestämma sig för om de ska bita eller inte. Detta är en välkänd och bra strategi under nämnda förutsättningar. Och Boliven Grey gör ingen besviken!

 

Kroppens totala längd är 15 mm och flugans totala längd är 5 cm (vinglängd). Flugan är knuten på US tube på 6mm (0,2gram) vilket utgör den extra vikten som ger perfekt balans och får ner flugan tillräckligt.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
430819