430771 430771 430771

Guideline Easy Fold II Net

Fällbar håv

Varunummer: 245308
649:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Guideline Easy Fold II Net är ett mycket praktiskt, hopfällbart nät som du enkelt packar ner i det medföljande fodralet som fästs på ditt bälte. Glöm problem med att nätet fastnar i buskar när du går längs flodstranden.

 

Easy Fold II nät är ett praktiskt hopfällbart nät med en smart konstruktion som gör det lättillgängligt samtidigt som man undviker irritationen av att nätet hakar i buskar när du är ute och går. Ramen är gjord av rostfritt fjäderstål och med en enkel vridning viker du upp den och lägger den i neoprenfodralet.

 


Öppningen är 37cm och längden är 30cm, total längd inklusive handtag är 56cm. Infällt i fodralet är den totala längden 29cm och den väger endast 290 gram. Notnätet är knutfritt för att vara skonsamt mot fisk som ska lämnas tillbaka. Nätet är tillverkat av PE (polyeten), vilket är mycket slitstarkt. Krokar fastnar inte så lätt i PE-nät vs. vanlig nylon och du slipper även lukt då nätet är mycket vattenavvisande. Easy Fold II är en del av guidelines Multi Grip nätserie, där du kan byta ut handtagen för olika fiskesituationer och smaker.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
430771