430753

Guideline Multi Grip LW Net M

Gumminät

Varunummer: 245302
599:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Guideline Multi Grip är ett nätsystem med olika ramar och utbytbara handtag i olika varianter. Handtagen skjuts enkelt av och på med den stabila gängade skruven.

 

Guideline Multi Grip är ett nätsystem där du kan byta olika typer av handtag på näten för att passa olika fiskesituationer. Alla krattor levereras med ett gummerat handtag, dessutom finns ett klassiskt korkhandtag och ett teleskophandtag som mäter 57cm i full längd. Handtagen byts enkelt ut genom att skruva loss dem på och av den stabila gängade skruven på nätstången. Samtliga handtag har en ögla baktill där du fäster snöre, magnet, stift på rulle etc. Guideline Multi Grip har en lätt och stabil stång av aluminium. Rakebågens orangea färger ger en fin kontrast till de svarta detaljerna på raken. Hängaren fästs med skruvar så att du kan byta ut nätet om det går sönder.

 

Nätet är kvistfritt för att vara skonsamt mot fisk som ska lämnas tillbaka och finns i två olika material. PE-Mesh (polyeten) är solid och krokar fastnar inte så lätt i detta material jämfört med vanlig nylon. Lukt sätter sig inte heller i detta nät då det har en rejäl beläggning som är mycket vattenavvisande. PE mesh är mycket lätt. Alternativ 2 är ett klassiskt gumminät (gumminät) som är betydligt tyngre än PE och något styvare. Håvene finns i två olika storlekar, den mindre lämpar sig för normalt fiske efter öring, den större lämpar sig bättre för smålax och kustfiske.

 

Guideline Multi Grip RubberMesh - Medium

 

  • Håvbøle - 27 x 41 cm.
  • Total längd inkl. handtag - 61 cm.
  • Maskdjup - 40 cm
  • Vikt: 295g


Guideline Multi Grip RubberMesh - Large

 

  • Håvbøle - 35 x 50 cm.
  • Total längd inkl. handtag - 71 cm.
  • Maskdjup - 40 cm
  • Vikt: 340g
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
430753