425734 425734 425734 425734

Guideline Coastal Sunglasses

Copper Lens, Silver Mirror Coating

Varunummer: 243636
499:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Guideline Coastal polariserade solglasögon är en fritidsmodell med modern stil och en storlek som ofta kallas "large coverage".

 

De är utformade med en blanksvart polykarbonatram och är utmärkta både på och utanför vattnet. Linserna är av gråpolariserat TAC med Green Revo spegelbeläggning för att ge en snygg och estetisk look. Grå linser är väl lämpade för fiske i dagsljus/starkt solsken, eftersom det är den färgen som mest effektivt blockerar ljuset bland våra solglasögon. Den grå färgen är neutral och ger sanna färger utan förvrängning. Den UV400-skyddande beläggningen på alla våra linser blockerar 100% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar.

 

Polariserade linser minskar betydligt ytreflektioner och bländning, vilket gör det mycket enklare att se fisk i vattnet. Detta är särskilt fördelaktigt vid "sight fishing" i strömmande vatten eller på tropiska flats. Det är lika viktigt att kunna upptäcka eventuella följande fiskar innan du lyfter linan för nästa kast. Polarisation minskar även ögontrötthet och förbättrar den visuella prestandan. Solglasögonen levereras i ett slitstarkt fodral med dragkedja och en rengöringsduk ingår.

 

  • UV 400 blockerar100% av skadliga UVA & UVB strålar
  • Bågens bredd - 144 mm
  • Linsbredd - 55 mm
  • Linshöjd - 51mm
  • Levereras med ett hårt och slitstarkt fodral
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
425734