393516

Guideline Børstemark Purple/Black

Kvalitetsfluer fra kjente leverandører

Varunummer: 232950
75:-
FargevariantPurple/Black
Visa varianter som lista
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Imitation av Børstemark som är populär mat för alla fiskar som lever i havet, detta är en viktig fluga från januari till april. Borstfälten är mest tillgängliga för fiskarna under perioden februari-april då de svärmar/parar sig. Tiden för svärmningen är ofta kopplad till rätt temperatur i vattnet tillsammans med fullmåne. Många säger att det händer runt 7-10 grader i mars månad.

 

Flugmönstret du får här är gjort med dubbning från afrikansk get, vilket är ett ganska genomskinligt naturmaterial med samma glans som sälull. Kulhuvudet är tillverkat av mässing för att ge flugan en viss vikt och lägga till lite jiggande action utan att bli för tung/stupa för plötsligt. Den spunna kroppen är förstärkt med PE Multifilament och du kan byta ut kroken då den träs in i en ögla i änden. Flugans längd är 7 cm, vilket vi tycker är perfekt för ett antal buskmarksarter. Fiskar du i både salt och sötvatten kan du med fördel prova flugan i vatten där fisken aktivt livnär sig på iglar.

  • Børstemark Lila/Svart passar utmärkt som kvälls-/siluettfluga och för fiske i områden med mörkare botten av stenar, tång och kelp.
  • Børstemark Hot Orange/Black är en superfärg för fiske i områden med ljusare botten med sand, lera, alger och gräs.
  • Børstemark Black är en allroundfärg som passar bra att fiska på natten när de svärmar och i områden med mörkare botten med stenar och tång.

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
393516