391021 391021 391021

Guideline Halo #7-9

Fluesnelle - Black Stealth

Varunummer: 232120
2 689:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Guideline Halo flugrullar i färgen Black Stealth har marknadsledande kvaliteter i sin prisklass: mjukt, stabilt och vattentätt bromssystem, helram, snygg design och modeller för alla typer av flugfiske.

 

Halo har marknadsledande egenskaper inom sitt område med toppkvalitet i alla delar av produktionen. Dessa flugrullar är CNC-frästa av högkvalitativt aluminium för kompromisslös funktionalitet och en underbar fiskeupplevelse.

 

Alla modeller kommer med en hel ram som eliminerar problemet med att skjutlinor fastnar mellan spolen och huset. En konstruktion som tar hänsyn till dagens mångfald av fluglinor i alla klasser.

 

Halo har en stor spoldesign med en medium bredd för snabb invevning. Linan lägger sig lätt fint på spolen och skapar mindre slitage på fluglinan. Det beprövade bromssystemet är mjukt, stängt och har ett brett register av inställningar.

 

Halo består av 6 modeller som täcker allt från det minsta nymf fisket, öring och laxfiske och tuffa kamper med tropiska fiskar. DESIGN & BROMSSYSTEM Bromsen är byggd på en modern skivbromskonstruktion, bestående av skivor i rostfritt stål och grafit.

 

För att optimera egenskaper och design har vi valt att använda två olika typer av maximal bromskraft fördelat över modellerna. De tre minsta modellerna har en maxkraft på 1,5 kg på insidan av spolen och de största har 4 kg. Detta säkerställer optimalt funktion av bromsen för de olika fiskesituationerna och det angivna motståndet är mer än tillräckligt för alla typer av flugfiske.

 

Att byta riktning på veven är enkelt och tar bara några minuter. Spolkanten och huset har frästa ringar för att symbolisera Halo-effekten, därav namnet. Designmässigt är alla sex modellerna lika, förutom bromsskruven på de tre största modellerna, som har en kraftigare design och är gjord av ren förkromad aluminium.

 

De tre mindre rullarna har ett mindre bromshjul med en skiva i mitten i rullens färg. Höjdpunkter Full CNC-fräst konstruktion. Stängt bromssystem med bromskraft anpassad efter användningsområdet för de olika modellerna. Enkelt byte av vevriktning. Mörkgrå-blå blank finish på rullhus och spole, detaljer i krom.

 

Rullarna levereras i nylonfodral. Reservspolar finns i alla storlekar. 6 modeller som täcker linklass enhands #2 till tvåhands #10/11.

 

MODELLER

#23 - Rullen är till för det lättaste enhandsfisket i klass #2-#4 med WF-linor upp till klass 4 (WF #4+80m 20lbs backing).Första valet för Euro Nymphing. #45 - Linklass #4-5 för enhandsspön och kapacitet upp till WF #5 + 80 m 20lbs stöd. Om du vill ha en rulle för både klass 4 och 5, är detta storleken du ska välja.

 

#67 - Modellen för öringfiske med streamers, havsöringsfiske i klass 6-7. Lämplig för enhands ljusbrytarstavar med ULS och Compact-klumpar upp till klass 7. WF-linje exempel är #7 + 100m 20lbs backing.

 

#89 - Passar tyngre enhands- och switchspön i klass #7-9. Rullen rymmer t ex WF8+100m 30lbs-backing eller Skjutklump i klass 7/8+compline+100m 30lbs-backing. Passar även för kraftfullare havsfiske, gäddfiske i klass 8-9 och tropiskt fiske i klass 7-8.

 

#79 DH - För lättare tvåhandsspön i klass #7/8 och #8/9 med plats för skjutblock, skjutlina och ca 200m 30lbs backing. Även ett val för kraftfullt enhands tropiskt fiske med WF-linor i linklass 9-10. #911 DH - Storlek lämplig för tvåhandsspön i klasserna #8/9 till #10/11 med gott om plats för backning och skjutlina (+250m 30lbs). Även modellen för det kraftfullaste tropiska fisket efter Tarpon och GT i linklass #11-12.

Recensioner
Frågor & svar
Support
391021