356651

Guideline Stoked Single Hand 9' #8

Enhandsspö

Varunummer: 220724
1 999:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Guideline Stoked har det senaste inom materialmönster och produktionsteknik som låter oss göra instegsspön på en helt spelföränderlig nivå. När utvecklingsprocessen var över var Guideline så imponerade att Guideline bara var tvungna att kalla dem vad Guideline kände - Stoked.

 

Stoked-serien har också många av samma miljövänliga komponenter som Elevation, ett bra incitament för den miljömässigt försiktiga sportfiskaren.  Jämfört med Elevation har dessa spön en något lägre kolmodul 24T/30T/36T jämfört med 36T/40T. Guidelinelket gör dem lättare att kasta för nybörjaren och mer förlåtande för kastfel.

 

Ändå är det lätta och lyhörda spön med en action och känsla som förknippas med spön på en mycket högre nivå av prestanda och pris. Spöverkan är medelsnabb med en känslig och stabil spets. Böjningen är progressiv nerför ämnet Guidelinelket ger dig en fantastisk känsla och du kopplar enkelt till spöet för alla typer av kast. 

 

SPÖMODELLER   

Stoked 8'6 #4, 9' #5 & 9' #6: 4 och 5 wt är typiska allround öringspön för torra, nymfer och lättare streamers. 6wt är valet för större flugor, större fiskar och mer blåsiga förhållanden ett utmärkt alternativ för det lättare kustfisket också.     

 

Stoked 9' #7-8-9: Typiska spön för det tyngre fisket efter migrerande öring, gädda, lax, havsöring och bonefish. Dessa spön passar för floder, sjöar, kust- och flatfiske där stora fiskar och förnedrande förhållanden är vanliga.     

 

Stoked 9'6 #6-7-8: Denna spölängd är en bra kompromiss och en favorit bland många för sjö-, kust- och flodbruk efter öring, havsöring och lax. Det något längre spöet kontra 9 fot ger bättre räckGuidelinedd i floden och höjd Guidelined djupvadning eller fiske från båt eller flytrör.

 

På grund av en något djupare böj i action jämfört med 9 fot är denna längd lättare att använda för Spey-kastning och användning av skjuthuvuden Guidelined flodfiske. Ändå är det inte så långt som ett 10 fot spö och kommer att påverkas mindre av Guidelinenden Guidelined kustfiske och har mer kraft för dessa väderutsatta fiskeplatser.     

 

Stoked 10' #6-7: Dessa spön är favoritlängden för klassiskt sjöfiske från båt och bank, de är också ett utmärkt val för älvfiske efter öring, havsöring och lax.

Recensioner
Frågor & svar
Support
356651