354995

Guideline Drifter Evolution

Bellyboat med kraftige årer

Varunummer: 220172
4 899:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Guideline Drifter Evolution Bellyboat är utrustad med kraftiga delbara åror som är fixerade i bra årfästen. Årorna kan fällas ner mycket enkelt och sedan låsas längs sidan av flytringen och är helt ur vägen vid fiske. Guideline Drifter Evolution är en Bellyboat med åror som ger sportfiskare extra säkerhet och kraft att flyta även när det blåser eller om du fiskar i rinnande vatten.

 

Den är dock ingen ersättning för simfötter och Drifter Evolution har samma design och storlek som vanliga Drifter. Det är en mycket flytande, stabil pontonflotta som har vunnit stort erkännande runt om i Europa och har uppblåsbara flytelement i både sits och rygg. För ökad säkerhet har varje ponton dubbla luftkammare som blåser upp oberoende av varandra.

 

Några tips på vägen till att bli bra på Bellyboat

  • När du använder åror rekommenderar vi att du lägger ryggen något bakåt för att ge mer utrymme framför kroppen för att kunna ro bekvämt.
  • När du blåser upp DRIFTERS för första gången, tenderar pontonerna att vrida sig. Var försiktig och se till att ventilerna är centrerade i respektive hål.
  • Fylla inte ventil 1 till max. och sedan ventil 2 till max. Fyll på ventil 1, som är mittkammaren, så att den känns lagom hård. Man pumpar in det mesta av luften i ventil 2, som är den stora huvudkammaren. Fyll inte Floatring med mer luft än att du lätt kan trycka fingret ca. 1 cm in i pontonen.

 

NOTERA! När det är varmt ute expanderar luften och gör pontonerna betydligt hårdare. Om du glömmer din Floatring på land i solen kan pontonerna explodera. Töm Floatring till minst hälften av luften om du förvarar den utomhus i solen.

 

Størrelser og lastekapasitet

  • Bredd 120 cm
  • Längd 140 cm
  • Höjd: 35 cm (pontoner)
  • 45 cm (i fören) og 60 cm med sätet uppfälltt.
  • Max lastkapacitet 140 kg.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
354995