318478 318478 318478

Guideline Fario LW #6-8 Bronze

Flugrulle - Vänstervev

Varunummer: 208144
4 299:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Fario LW är gjord speciellt för öringfiskaren som gillar lätta flugrullar med bra kapacitet, mjuk broms och snabb vevning. Fario LW består av kvalitetsmaterial, har ett vattentätt bromssystem med grafitskivor och tillräckligt med kraft för att bromsa din drömfisk.

 

Fario LW är den första Guideline-rullen någonsin designad exklusivt för öringfiske. Varje detalj och funktion har utvecklats med en sak i åtanke; att skapa en perfekt, lätt, modern, pålitlig och ändå solid rulle för seriösa öringfiskare.

 

Dessa rullar är byggda med den pålitliga X-konstruktionen som på våra Vosso-rullar. Här anpassad för att komplettera Fario LW-rullarnas smalare och mer graciösa utseende. X-konstruktionen ger stabilitet och ett distinkt uttryck samtidigt som den tillför minimal egenvikt.

 

Rullfoten är inbäddad i huset för att komma närmare stången. Så att du uppnår bättre balans och mindre vridmoment. På undersidan av spolkapseln finns en liten spolhållare som förhindrar att spetsen trasslar in sig i spolen vid transport/förvaring.

 

Bromssystemet är vattentätt, och består av skivor av grafit/rostfritt stål. Inställningsområdet för bromsskruven är 360° och har inställningar från strax under kanten av frispolning till 1,3 kg, vilket är mer än tillräckligt för allt öringfiske. Bromsen är mjuk och jämn och har ett mycket lågt startmotstånd.

 

Fario LW har en något överdimensionerad spoldiameter som ger snabb invevning och hög kapacitet. Är du osäker på vilken storlek du ska köpa? #24 har kapacitet upp till klass 4, vill du använda rullen för blandat 4-5-6 fiske och ha möjlighet till flera linor och extra spolar är #46 lagom stor. #68-rullen passar för enhandsspön i klass 6-7-8, den är även perfekt för Guidelines ULS-spön och klarar upp till 11-fots spön i klass 7.

Recensioner
Frågor & svar
Support
318478