318438 318438 318438 318438

Guideline LPs 9'6" #2

4-delat enhandsspö

Varunummer: 208131
2 499:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Allt med Guideline LP-serien är helt nytt! Guideline har skapat dessa spön med syftet att kunna erbjuda den bästa balansen mellan pris och prestanda. Resultatet är en serie spön för modernt nymffiske som erbjuder mycket goda egenskaper.   

 

  • Smalt omvänt halvbrunnars handtag.
  • Svart matt "downlocking" rullfäste med EVA fighting butt och träinlägg.
  • Dragring med en speciell design som förhindrar att linan trasslar ihop sig och ger stavarna ett coolt utseende.
  • Enbenta hårdkromade ormringar ger låg Guidelinekt och påverkar spöets verkan marginellt.
  • Krokhållare.
  • Transparent olivbrunt blad med matchande surrningar. Stavarna levereras med spöskydd i ett lätt och rejält cordurör.

 

LP-skivor (Light Presentation Series) är gjorda för nybörjare eller avancerade sportfiskare som Guidelinell ha den bästa kombinationen av pris och kvalitet för modernt nymf- och lätt torrflugfiske. Det här är spön som har utvecklats för fiskemetoder som: Tjeckiska, franska, spanska eller helt enkelt Euro Nymphing.

 

Bladen är gjorda av en blandning av högmodulgrafit i kombinationen 36/30T med mycket lite harts för att hålla Guidelinekten till ett minimum och ge optimal balans. Spö-aktionerna har utvecklats i samarbete med två av de mest skickliga nymffiskarna i Storbritannien: Alex Jardine och Lewis Hendrie. Handlingen kan beskrivas som lätt att kasta och förlåtande medelsnabb som tolererar några små fel i kast.

 

Spöna har robusta spetsar, som fortfarande är tillräckligt mjuka för att kunna fiska säkert med 6 eller 7X tum. Jätteroliga spön för både kast och körning av fisk. Rullfästet är av typen "downlocking", Guidelinelket gör att du får rullen så nära slutet som möjligt för optimal balans och känslighet.

 

Den lilla kämpande rumpan tillför det lilla extra för perfekt balans och en tuff look. Handtagen är av typen "reversed half wells", avsmalnande hela vägen ner mot bladet så att du kan glida in pekfingret naturligt på bladet för maximal känslighet för skärning.

     

LPs 962 - Denna modell är idealisk för fiske i små bäckar och floder där noggrannhet och försiktighet är nyckeln. Spön gör att du kan använda de tunnaste ämnena med självförtroende och du känner det minsta hack.

  

LPs 993 - Detta är den perfekta allroundmaskinen för fiske i mindre bäckar till stora floder. Den hanterar lätt tunna framtummar och stark fisk och dess längd/Guidelinekt/balans gör att du kan fiska ån kontrollerat under långa perioder utan att armen blir trött. 

 

LPs 1004 - Spöet för stora floder, stora fiskar och de tyngsta flugorna. Behöver du dessutom mer tillbaka i spöet för att hantera fisken under körning är det här modellen för dig. Liksom de två lättare modellerna erbjuder den fortfarande utmärkt bettdetektering och möjligheten att använda tunna pekfingrar.        

 

Modell Stanglengde Klasse Vekt Deler
LPs #2 9'6'' #2 71g 4
LPs #3 9'9'' #3 84g 4
LPs #4 10' #4 84g 4
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
318438