295181 295181 295181 295181

HKA Sunray Black/Orange

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varunummer: 200460
85:-
FargevariantBlack/orange
Visa varianter som lista
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Den ursprungliga Sunray Shadow knöts av Ray Brooks och är ett mästerverk i all sin enkelhet, och den ultimata minimalistiska tuben som, genom att variera olika längder, fiskar bra i alla typer av vattenstånd och tider på dygnet. Solstrålar är en typ av fluga som nästan alltid fiskar bra med sin smala profil och livliga vinge. Våra solstrålar är gjorda av material av högsta kvalitet med härliga avsmalnande vingar som fiskar minst lika bra som de ser ut. Vi vågar påstå att du inte hittar bättre på marknaden! HKA är en förkortning för Henrik Kassow Andersen, Henriks fluga har pärlemorkropp och gråsvart vinge med blixt. Det typiska för en HKA är bindtrådshuvudet med 3D/holografiska ögon, det lite större huvudet med sina ögon ger ett underbart naturligt utseende som ser väldigt ut som en liten fisk. Vår HKA är gjord på moderna rör med flerfärgade som helt enkelt utgör kroppen, vingen av högsta kvalitet get och hägring blixt. Det är lätta flugor som rör sig otroligt bra i vattnet, det lite större huvudet med de naturtrogna ögonen gör att laxen slår på alla pluggar!

 

Black & Blue: Den blå varianten fiskar fantastiskt i klara och glaciärfärgade floder som Lærdalselven, Stryn och Aurlandselva i Norge.
Svart & Orange: Starkt humusfärgade floder och tidigt fiske/översvämningar.
Black & Yellow: Färg som fungerar bra under dagsfiske i de flesta typer av åar oavsett om de är klara eller humusfärgade.
Svart & Grön: Mycket bra färg för klara floder och de mer humusfärgade med normalt vattenflöde och fint väder.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
295181