294070 294070 294070

Guideline Favo #4-6

Fluesnelle - Venstresveiv

Varunummer: 200107
1 499:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Guidelines mest prisvärda flugrulle är en komplett serie med individuellt anpassad design för öring, havsöring och laxfiske.

 

Bromssystemet är smidigt, exakt och beprövat under många år. Dessa högteknologiska rullar har fått sin design inspirerad av våra premiumrullar Fario LW och Vosso. Vi har gett varje rulles storlek unika egenskaper som bäst passar deras avsedda användning.

 

En del av designen är så speciell att den bara kan uppnås genom att använda en speciell typ av gjutningsmetod. Rullarna är tillverkade med hög precision och CNC-bearbetade innan den slutliga finishen appliceras.

 

Bromsen är smidig och består av ett beprövat, bromssystem som fungerar perfekt även om det inte är helt vattentätt. Normalt underhåll krävs när rullarna används i saltvatten. FAVO finns i tre modeller som täcker fiske från lätt öringfiske med enhandsspön till tyngre tvåhandsfiske efter lax.

 

Rullarna finns i storlekarna #79 och #810 har samma solida konstruktion som Vosso med hel ram för att förhindra att tunn skjutlina fastnar mellan spolen och spolhuset. Vevriktningen är lätt att ändra och det tar bara ett par minuter.

Recensioner
Frågor & svar
Support
294070