293885 293885 293885 293885

Guideline Laxa Seatrout 9'6'' #7

Komplett flueset

Varunummer: 200046
3 399:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Vill du prova på havsöringsfiske vid kusten eller havsöring och smålax i älven, är flugfiskesetet Laxa Seatrout #7 mitt i din gränd. Satsen består av kvalitetskomponenter som är färdigmonterade, redo att användas.


Laxa flugfiskeset är ett helt nytt set för säsongen 2018 som har ett nytt utseende och bättre funktioner inom alla områden. Bladen har helt nya material som har betydligt mindre kåda i kolduken, vilket ger lättare och mer responsiva stavar än deras tidigare Kispiox-modeller. Dessutom kommer seten med sin helt nya FAVO-rulle. Linjerna är designade för att passa med seten och är lätta att hantera med tanke på att nybörjare är målgruppen för dessa produkter. Alla set kommer färdigmonterade med ytterdörr, redo att användas.

 


Favorit flugrulle

 

Guidelines mest prisvärda flugrulle är en komplett linje av individuellt skräddarsydda design för öring, havsöring och laxfiske. Bromssystemet är smidigt, exakt och beprövat under många år.

 

Dessa högteknologiska rullar har fått sin design inspirerad av våra premiumrullar Fario LW och Vosso. Vi har gett varje rulles storlek unika egenskaper som bäst passar deras avsedda användning. En del av designen är så speciell att den bara kan uppnås genom formning. Rullarna är tillverkade med hög precision och CNC-bearbetade innan den slutliga finishen appliceras.

 

Bromsen är smidig och består av ett beprövat, gediget bromssystem som fungerar perfekt även om det inte är helt vattentätt. Normalt underhåll krävs när rullarna används i saltvatten. FAVO finns i tre modeller som täcker fiske från lätt öringfiske med enhandsspön till tyngre tvåhandsfiske efter lax. Rullarna i storlekarna #79 och #810 har samma solida konstruktion som Vosso med full ram för att förhindra att tunn skjutlina fastnar mellan spolen och haspelhuset. Vevriktningen är lätt att ändra och tar bara ett par minuter.

 

 

 

Modell

Längd

Klass

Delar

Laxa Seatrout 9'6'' #7

9'6''

#7

4

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
293885