441186 441186 441186 441186 441186

GP CHW54 Discovery Work hodelykt

375 Lumen

Varunummer: 248768
399:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM

Gör-det-själv eller proffs, denna pannlampa klarar allt. Har fyra ljusstyrkenivåer, inklusive spot-, flood- och SOS-ljus samt en rörelsesensor. Detta gör att ljusstyrkan kan styras med en enkel våg framför lampan, en nödvändighet när händerna är smutsiga eller handskar används.


Stötsäker upp till 5 meter hög
Justerbart lamphuvud
Batteritid på upp till 26 timmar
Brett och justerbart pannband som kan tvättas i maskin
3 X AAA-batterier ingår (kompatibla med GP ReCyko uppladdningsbara batterier)

Mekanikerns bästa vän
Modellerna i GP Discoverys Work-serie är designade för att belysa alla typer av projekt eller uppdrag. Oavsett om du ska pyssla i garaget, fixa vinden eller jobba med renoveringsobjektet. Med sitt robusta och extremt slagtåliga hölje klarar denna pannlampa det mesta. Ljusstyrkan sträcker sig upp till 375 lumen med 4 olika ljuslägen, inklusive SOS och rörelsesensor. GP Discovery Work CHW54 är utrustad med både fokus och spotlight (spot och river), vilket gör att den enkelt lyser upp både breda och långa ytor på upp till 110 meter.


Din tåliga supersidekick
Denna pannlampa är speciellt byggd för att tåla tuffa förhållanden och smärtfri hantering. Det robusta höljet runt lampan är stötsäkert för fall upp till 5 meter högt och stänksäkert (IPX5). Med den långa batteritiden på upp till 26 timmar kan du lita på att du alltid har det ljus du behöver.


Genomtänkt design
Med de två användarvänliga knapparna kan du enkelt navigera mellan alla ljusinställningar och funktioner. GP Discovery Work CHW54 har också en rörelsesensor, som kommer att vara din bästa vän när dina händer är smutsiga eller om du bär klumpiga handskar. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60 grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset precis som du vill.


Bekvämlighet i fokus
Den är designad med ett brett och justerbart pannband för en bekväm passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är maskintvättbart med tydliga symboler för tvättråd tryckta på insidan.


Ett grönare val
Denna strålkastare är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Designen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddas ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till pannlampan för att minska klimatavtrycket och bidra till att minska slöseriet från engångsbatterier.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
441186