408318 408318 408318

GP PowerBank Voyage 2.0 Black

10000 mAh, MP10MA

Varunummer: 237867
449:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Voyage 2 - 10.000 mAh är en pålitlig och slimmad powerbank med gott om kraft. Utrustad med en Type-C-port så att du kan ladda dina prylar extra snabbt.

 

  • Laddning med genomströmning
  • Gummerade kanter
  • Robust metallhölje
  • USB typ-C

 

Oavsett om du är på väg ut på shoppingrunda eller en längre resa ger GP PowerBank Voyage 2 bärbar laddare dig extra kraft till alla dina enheter.
Med ett robust metallhölje och genomtänkt design är laddaren väl lämpad för livets många resor - långa eller korta.

 

  • Funktionen för genomströmningsladdning gör att du kan ladda dina anslutna enheter och powerbanken samtidigt.
  • 2,1A Smart laddning säkerställer att din utrustning laddas i optimal takt.
  • Gummerade kanter för ett bättre grepp.
  • Laddar en smartphone 4 gånger på en laddning

 



Skydd mot överström
Om din USB-enhet drar för mycket ström från laddaren kan både laddaren och enheten skadas. För att förhindra detta har alla våra GP Portable PowerBanks ett överströmsskydd som stoppar laddaren för att förhindra att den överhettas eller fattar eld.

 

Skydd mot överhettning
När för mycket ström leds genom batteriet eller under oönskade förhållanden kan laddaren överhettas. Därför har vi installerat ett överhettningsskydd - för att säkerställa att batteriet arbetar under säkra förhållanden och för att undvika alla risker i samband med överhettning.

 

Skydd mot låg- och överspänning
En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. Våra GP Portable PowerBanks har en definierad gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren ska hantera, vilket förhindrar batteriskador orsakade av oväntad strömtillförsel eller djupurladdning.

 

Skydd mot kortslutning
När en kortslutning uppstår är det ett snabbt och kraftigt strömflöde som kan orsaka stora skador på både din enhet och laddaren. Om USB-utgången kortsluts kommer laddaren att sluta fungera för att förhindra att den överhettas eller bränns.

 

Stötsäker
Ett fall kan orsaka stora skador på batteriet, vilket i sin tur kan skada både laddaren och USB-enheten. Om du har otur kan det också leda till att batteriet fattar eld eller exploderar. Cellerna i GP PowerBank är testade och godkända för att tåla stötar och fall.

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
408318