408255 408255 408255 408255

GP Design Jakttilbehør-sett AK01

Våpenfeste, Fjernbryter, Lommelykt

Varunummer: 237846
1 895:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Var redo för vad som helst med PSR51 flerfärgad ficklampa i kombination med ett universellt vapenfäste och en fjärrkontroll.


Tryckplatta med tyst funktion är perfekt för pressade situationer, och ger dig full kontroll utan att behöva släppa geväret.


GP Design PSR51, universellt vapenfäste AGM01 & fjärromkopplare ARS01
Tryckplatta med tyst funktion
Uppladdningsbar ficklampa
Bärbart hårt fodral för att skydda din utrustning
Ta din noggrannhet till nästa nivå.
Den ultimata taktiska lösningen Ett lätt, hårt fodral med en GPDesign PSR1 flerfärgad ficklampa, universellt vapenfäste och fjärrkontroll. Det universella vapenfästet gör det möjligt att säkerställa att ficklampan stannar på plats på geväret eller hagelgeväret utan att störa vapnets balans. Fjärrkontrollen fästs enkelt där du vill ha den med en 3M kardborrband. Designad för taktiska situationer och jakt. Tryckplattan med tyst funktion är perfekt för de stunder då du inte vill ge dig ut. Med snabb åtkomst till på/av och kortvarigt på-läge. Byggd för att tåla utomhusbruk, med en IPX7 vattentät klassificering och en anodiserad aluminium gavel som säkerställer hållbarhet, tillförlitlighet och robusthet.


Universal vapenfäste

Fästdiameter: 25-30 mm
Vikt: ca. 76 g
Kompatibel med: GPDesign ficklampor PSR51, PSR52, PR57, PR52, P53 & P55
Montering: Stjärnformad mutterskruv
Fjärrkontroll ficklampa

Vikt: ca. 42 g
Kompatibel med: GPDesign ficklampa PSR51
Sladdlängd:
35 cm i spiral.
50 cm förlängd.
3M kardborrband för att fästa tryckplattan på geväret
IPX7 ändstycke i aluminium med typ 2 anodisering


Utöka din vision
Castor är en uppladdningsbar ficklampa för användning med hög intensitet för t.ex. jakt, viltobservationer, nattorientering, segling eller helt enkelt camping. Den ger inte bara normalt vitt ljus med 470 lumen, du kan även välja rött, grönt och blått ljus genom att helt enkelt vrida huvudet till önskad färg. Det röda och gröna ljuset bevarar mörkerseendet och är användbart för jakt, spårning och kartläsning, medan det blå ljuset är effektivt för att hitta spår av blod. Lyktan kan antingen laddas via USB eller så kan du använda vanliga CR123A-batterier, så att du aldrig får slut på ström. Med hela 45 timmars ljus och en räckvidd på upp till 240 meter är allt redo för spännande upplevelser.

Enhandsmanövreringen med de två brytarna på lyktans ände gör den enkel att använda i taktiska situationer, t.ex. av polis, militär eller räddningspersonal. De två omkopplarna ser också till att du snabbt kan sätta på och stänga av lyktan eller få den att blinka, medan tre ljusstyrkanivåer med minnesfunktion gör att ljusstrålen kan anpassas till omgivningen, med ett blixtläge som kan användas för att förvirra angripare . Lyktan kan även skicka SOS-ljussignaler för att söka hjälp. Lyktan är designad för att klara tuffa förhållanden, den är vattentät ner till 2 meter, stötsäker upp till 1,5 meter och har en facettslipad hammare för självförsvar. Eftersom säkerheten är av största vikt har Castor säkerhetsfunktioner som över- och överladdningsskydd, samt ett avstängningsläge som förhindrar att lyktan slås på av misstag och att batteriet laddas ur. Med Castor vet du att du är utrustad för att se allt naturen har att erbjuda.

Recensioner
Frågor & svar
Support
408255