643320 643320 643320 643320 643320 643320 643320 643320 643320 643320 643320

Garmin inReach Messenger

Kommunikation via satellit

Varunummer: 263376
3 749:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Garmin inReach Messenger ger dig kommunikation via satellit När du inte har mobiltäckning kan du använda denna lilla, robusta satellitkommunikationsenhet1 för att hålla kontakten med vänner och familj med globala tvåvägstextmeddelanden.

 

  • Du kan fortfarande hålla kontakten med vänner och familj, även utan mobiltäckning.
  • Para ihop din inReach-enhet med Garmin Messenger™-appen på en kompatibel smartphone för att skicka textmeddelanden via satellit- eller mobilnätverk.
  • Behöver du akut hjälp? Skicka en interaktiv SOS till vårt räddningscenter.
  • Skärmen på enheten bekräftar att ditt meddelande har skickats, vilket ger dig sinnesfrid.
  • Använd incheckningsmeddelanden för att hålla kontakten med vänner när du reser.
  • Bli längre med upp till 28 dagars batteritid mellan laddningarna.

 


När dina resor tar dig till avlägsna platser låter inReach Messenger-satellitkommunikationsenheten dig hålla kontakten med vänner och familj – med globala tvåvägsmeddelanden.

Håll kontakten med globala meddelanden


2-vägs meddelandefunktion
Ett enkelt användargränssnitt via Garmin Messenger-appen på din smartphone gör det enkelt att utbyta textmeddelanden med vänner och familj via satellit eller mobilnät.

 

Sömlös anslutning
Den optimerade inReach-meddelandefunktionen använder din smartphones mobilanslutning när den är tillgänglig och växlar sömlöst till ett 100 % globalt Iridium®-satellitnätverk när du inte har mobiltäckning.

 

Gruppmeddelanden
Med Garmin Messenger-appen stöder din inReach-anslutning gruppmeddelandetrådar och sändning. På så sätt kan du dela dina resor med flera kontakter samtidigt och skapa grupptextchattar med vänner och familj.

 

Interaktiva SOS-varningar
I nödsituationer kan du skicka ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin ResponseSM, en 24-timmars räddningscentral.

 


Positionsdelning

Dela din plats med vänner och familj när som helst med hjälp av din MapShare™-sida eller med integrerade GPS-koordinater i dina meddelanden.

 

Flexibelt satellitabonnemang
För att komma åt det globala Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Messenger-enhet måste du ha ett aktivt satellitabonnemang. Du kan välja ett årsabonnemang eller ett flexibelt abonnemang som löper från månad till månad.

 


Kompakt och robust design

Låt dig inte luras av storleken 7,8 x 6,4 cm (3,1? x 2,5?) och vikten på 114 g. InReach Messenger är robust, hållbar, stöttålig och vattentät enligt IPX7.

 

Säkerhetsavgift
Behöver du ett alternativ om batteriet i din kompatibla smartphone tar slut? Anslut helt enkelt inReach Messenger till din telefon för att få tillräckligt med batteri för att skicka anpassade textmeddelanden från din inReach Messenger-enhet via telefonens pekskärm.

 

Extra lång batteritid
Det interna laddningsbara litiumbatteriet ger dig upp till 28 dagars batteritid i 10-minuters spårningsläge, så att du kan fortsätta göra det du älskar längre mellan laddningarna.

 

Anslut fler funktioner


Synkronisera kontaktlistan
Garmin Messenger-appen kan synkroniseras med kontaktlistan på en kompatibel smartphone. Detta gör det ännu lättare att hålla kontakten.

 

Enhetens skärm
InReach Messenger-enhetens avancerade MIP-skärm (memory-in-pixel) ger dig möjligheten att kontrollera att meddelanden har skickats, och du kan till och med läsa svar direkt på enheten.

 

Incheckningsmeddelanden
Håll kontakten med vänner via inReach Messenger genom att använda incheckningsmeddelanden som inte räknas som ett av dina inkluderade textmeddelanden med ett aktivt satellitabonnemang.

 

Andra Garmin-enheter
Fjärrstyr din inReach Messenger-enhet för att skicka och ta emot textmeddelanden eller utlösa en interaktiv SOS med kompatibla Garmin handhållna enheter, marin utrustning, flygutrustning, wearables eller andra utvalda smarta enheter.

 


Inreach väderprognostjänst
Få detaljerade väderuppdateringar på inReach Messenger eller en ihopkopplad kompatibel enhet. Du kan till och med begära väderprognoser för din nuvarande plats, andra waypoints eller destinationer på din rutt.

 

TrackBack rutter
Om du går vilse navigerar TracBack®-ruttfunktionen dig tillbaka till din startpunkt på samma sätt som du kom – direkt på din enhet.

 

Innehållet i förpackningen

  • inReach® Messenger
  • USB-kabel av typ A till typ C
  • Dokumentation

 

För mer information följ länken 

https://www.garmin.com/sv-SE/p/793265/pn/010-02672-01#specs

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
643320