421018 421018 421018 421018

Garmin inReach® Mini 2 Fire Red

Satellittkommunikasjonsenhet

Varunummer: 242069
4 849:-
FargevariantFire Red
Visa varianter som lista
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Garmin inReach Mini 2 är en liten men kraftfull satellitkommunikationsenhet, perfekt för äventyrare och friluftsmän som ger sig ut på små och stora expeditioner. Denna robusta enhet ger global satellittäckning, så att du kan hålla kontakten med omvärlden när mobiltelefoner inte kan det.

Global satellittäckning hjälper dig att hålla kontakten med omvärlden när mobiltelefoner inte kan.
Skicka ett interaktivt SOS-meddelande till vår räddningscentral om du är i en nödsituation.
Du kan fortfarande hålla kontakten med vänner och familj, även utan mobiltäckning.
Med TracBack®-rutter kan du hitta tillbaka om du går vilse.
Utöka funktionaliteten på din inReach-enhet med Garmin Explore-appen.
Upp till 14 dagars batteritid i 10-minuters spårningsläge.


Inreach Mini 2 erbjuder en tvåvägsmeddelandefunktion, så att du kan sms:a vänner och familj, lägga upp något på sociala medier eller kommunicera från inReach till inReach ute på fältet. I nödsituationer kan du skicka ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin Response?, en 24-timmars räddningscentral.

InReach Mini 2 inkluderar ruttfunktionen TracBack för att hjälpa dig hitta tillbaka om du går vilse, och har en batteritid på upp till 14 dagar i 10-minuters spårningsläge. Den här tåliga enheten väger bara 100 gram och är stötsäker (MIL-STD-810) och vattentät enligt IPX7.

inReach Mini 2 är helt integrerad med Garmin Explore™-appen för utökad funktionalitet och erbjuder även vädertjänsten inReach, obegränsad molnlagring och reseplaneringsfunktioner. Trots sin kompakta storlek på 4? x 2?, inReach Mini 2 är en pålitlig följeslagare för alla dina äventyr.

Denna kompakta satellitkommunikationsenhet1 hjälper dig att hålla kontakten med vänner och familj hemma, även när du inte har telefontäckning. Perfekt för äventyrs- och friluftsentusiasten.

Håll kontakten med inReach-teknik


Tvåvägs meddelandefunktion
Skicka textmeddelanden med vänner och familj hemma, lägg upp något på sociala medier eller kommunicera från inReach till inReach i fält.

Interaktiva SOS-varningar
I nödsituationer kan du skicka ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin Response?, en 24-timmars räddningscentral.

Positionsdelning
Dela din plats med vänner och familj hemma när som helst med MapShare™-sidan eller inbäddade koordinater i dina meddelanden.

Globalt satellitnätverk
Istället för att förlita sig på mobiltäckning sänds dina meddelanden, SOS-varningar och platsspårning nu via det globala Iridium®-satellitnätverket.

Flexibla satellitabonnemang
För att komma åt Iridium-nätverket och kommunicera med inReach Mini 2 måste du ha ett aktivt satellitsatellitabonnemang. Du kan välja ett årsabonnemang eller ett flexibelt abonnemang som löper från månad till månad.

Kompakt, robust design
Låt dig inte luras av storlek 4? x 2? och vikten 100 g. inReach Mini 2 är solid, hållbar, stötsäker (MIL-STD-810) och vattentät enligt IPX7.

En följeslagare redo för äventyr


Trackback rutter
Om du går vilse navigerar TracBack-ruttfunktionen dig tillbaka till din startpunkt på samma sätt som du kom - direkt på din enhet.

Digital kompass
Få korrekt riktningsinformation – även när du inte rör dig.

Batteri-liv
Det interna laddningsbara litiumbatteriet ger dig upp till 14 dagars användning i standardläge för 10 minuters spårning och upp till 30 dagar i energisparläge.

Inreach väderprognostjänst
Få detaljerade väderuppdateringar på din inReach Mini 2 eller en kompatibel enhet. Du kan till och med begära väderprognoser för din nuvarande plats eller andra waypoints eller destinationer på din rutt.

Obegränsat lagringsutrymme i molnet och reseplanering
Få gratis tillgång till den molndrivna Garmin Explore-webbplatsen på din dator för att planera turer, skapa fördefinierade meddelanden och snabba sms, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar och mer.


Anslut till andra funktioner

Garmin Utforska
Synkronisera din enhet med Garmin Explore-webbplatsen eller mobilappen på din kompatibla smartphone för navigering, waypoints, spår, aktiviteter och samlingar. Få även tillgång till reseplaneringsfunktioner och topografiska kartor.

Andra Garmin-enheter
Fjärrstyr inReach Mini 2 för att skicka och ta emot meddelanden, starta och stoppa spårning och skicka ett interaktivt SOS-meddelande med kompatibla Garmin-handdatorer, bärbara enheter eller andra mobila enheter.

Garmin Messenger-appen
Ladda ner Garmin Messenger-appen till en kompatibel smartphone och koppla ihop den med din inReach Mini 2-enhet för snabb och enkel meddelandehantering och 24/7 SOS-funktioner som inte är begränsade till områden med mobiltäckning1. Appen stöder även funktioner för gruppmeddelanden.

Garmin Pilot app
Para ihop med Garmin Pilot-appen för att enkelt skicka och ta emot textmeddelanden från cockpit – även utan mobiltäckning. Appen kan använda inReach Mini 2-enhetens funktioner för GPS-platsdelning av ditt flyg.

Innehåll i kartongen
inReach® Mini 2USB-kabel
Karbin
Dokumentation

För mer information följ länken 

https://www.garmin.com/sv-SE/p/765374/pn/010-02602-02#specs

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
421018